«Αυτόνομη Θύρα 10»-Μήνυμα για την πρεμιέρα των ομίλων: «Χρέος μας να γεμίσουμε τον ΝΑΟ»

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Μήνυμα για την πρεμιέρα των ομίλων στο FIBA Europe Cup, όσον αφορά το μπάσκετ στις γυναίκες έκανε η «Αυτόνομη Θύρα 10», με αφορμή την αυριανή ευρωπαϊκή αναμέτρηση του Ηρακλή στο Ιβανώφειο. «Χρέος μας να γεμίσουμε τον ΝΑΟ», επισημαίνει μεταξύ άλλων ο σύνδεσμος.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι την Τετάρτη (9/10) στις 20:00 ανοίγει η αυλαία των ομίλων του EuroCup Women, με τον Ηρακλή STIHL να υποδέχεται στο Ιβανώφειο την ουγγρική KSC Szekskard. Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, η διοίκηση του Γυμναστικού Συλλόγου με ανακοίνωσή της ενημέρωσε ότι «προχώρησε στην έκδοση ειδικών εισιτηρίων, που αφορούν και τα τρία εντός έδρας παιχνίδια των ομίλων (στις 17/10 με την ισπανική Εστουδιάντες και στις 24/10 με τη γαλλική Ταρμπς).

Οι τιμές των συγκεκριμένων εισιτηρίων ορίστηκαν στα 20 ευρώ (πέταλα), 30 ευρώ (κεντρικές θύρες) και 100 ευρώ (πολυθρόνες - court seats). Φυσικά, θα υπάρχουν και μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε παιχνίδι στην τιμή των 10 (πέταλα), 15 ευρώ (κεντρικές) και 40 ευρώ (πολυθρόνες). 

Όσον αφορά το διαρκείας των 20 ευρώ, που αρκετοί έχουν ήδη προμηθευτεί μέχρι σήμερα, αλλά και για το διαρκείας των Gold Members του ΓΣ, ισχύουν κανονικά για όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος, συν την δεύτερη φάση του πρωταθλήματος (play offs ή play outs). Δεν ισχύουν μόνο για τα τρία παιχνίδια των ομίλων του EuroCup Women, στα οποία δεν θα υπάρχουν και κανενός είδους πρόσκληση ελευθέρας εισόδου. 

Η διάθεση των συγκεκριμένων εισιτηρίων πραγματοποιείται καθημερινά από τα γραφεία και την μπουτίκ του Γ.Σ. στο Κατσάνειο (Δευτέρα έως Παρασκευή 10:00 – 21:00 & Σάββατο 10:00 – 14:00), ενώ υπάρχει η δυνατότητα ηλεκτρονικής αγοράς μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό του τμήματος (ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ - GR9501722220005222111305499)».


«Την Τετάρτη 09/10, οι κοριτσάρες μας ξεκινάνε το ευρωπαϊκό τους ταξίδι στους ομίλους του FIBA EurοCup. Χρέος μας να γεμίσουμε το ΝΑΟ, να φτιάξουμε μια ατμόσφαιρα όπως μόνο εμείς ξέρουμε και να ξεκινήσουμε το ζέσταμα για τις κερκιδάρες που θα ακολουθήσουν εκτός Ελλάδος. ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΟΛΟΙ ΙΒΑΝΩΦΕΙΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!», τονίζεται στην ανακοίνωση της «Αυτόνομης Θύρας 10» για την αυριανή συνάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι πριν από αρκετές μέρες και σε ένα δραματικό παιχνίδι, η Κλουζ ισοφάρισε τη διαφορά των 11 πόντων του πρώτου αγώνα στο Ιβανώφειο και είχε στείλει το ματς στην παράταση, όμως εκεί ο Ηρακλής έβγαλε ψυχή και κατάφερε παρά την ήττα με 69-60 να πάρει την μεγάλη πρόκριση για τους ομίλους του EuroCup.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.