Άβολο… Ο Τσελίκας ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον» σε παντρεμένη παρουσιάστρια με τρία παιδιά!

Metrosport Team12 Ιουλίου 2024

Σίγουρα ήταν μια άβολη στιγμή. Ακόμη μια στην ελληνική τηλεόραση…

Ο Γιώργος Τσελίκας ευχήθηκε «βίον ανθόσπαρτον» σε παρουσιάστρια η οποία όμως είναι… παντρεμένη και με τρία παιδιά!

Ένα ιδιαίτερο… μπάχαλο σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (12/7) στον αέρα του Action 24, όταν από το λιμάνι του Πειραιά βγήκε ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΪ, Γιώργος Τσελίκας.

Η Αλεξάνδρα Μερακλίδη τον πλησίασε με εκείνον να μιλάει στην κάμερα, όμως μπερδεύτηκε νομίζοντας πως παντρεύεται η Άννα Λιβαθυνού, ενώ σήμερα είναι ο γάμος του Γιώργου Κακούση!

Ο Γιώργος Τσελίκας είπε: «Καλημέρα Άννα! Έμαθα ότι παντρεύεσαι…», για να απαντήσει εκείνη από το στούντιο διευκρινιστικά: «Όχι εγώ, ο Γιώργος Κακούσης».

Παρ’ όλα αυτά ο Γιώργος Τσελίκας δεν κατάλαβε και συνέχισε: «Τον Γιώργο παντρεύεται, τον συνονόματό μου! Βίον ανθόσπαρτον! Μπορώ να σου κάνω τα ρεπό, της συμπαρουσίασης, όταν λείπει το παλικάρι. Είσαι τυχερή, γιατί βρήκες έναν άνθρωπο να γεράσεις μαζί του και όχι εξαιτίας του. Εύχομαι ο δρόμος σας…».

Η Αλεξάνδρα Μερακλίδη τον διέκοψε διορθώνοντάς τον πως δεν παντρεύονται μεταξύ τους ο Γιώργος Κακούσης και η Άννα Λιβαθυνού για να απαντήσει ο Γιώργος Τσελίκας: «Εύχομαι ρε παιδί μου, όταν παντρευτείς…».

Πάλι τον διόρθωσαν Μερακλίδη-Λιβαθυνού λέγοντας πως είναι παντρεμένη με 3 παιδιά, για να κλείσει τη συνομιλία ο Γιώργος Τσελίκας λέγοντας: «Ο δρόμος σας να είναι μακρύς και γεμάτος ευτυχία… Τρία παιδιά, καλότυχα να είναι! Να σκοντάψετε σε μια λακούβα που λέγεται τύχη και να συνεχίσετε το δρόμο σας με βίον ανθόσπαρτον!».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.