Ατρόμητος: Ανακοίνωσε Κίνι

Metrosport Team09 Ιουλίου 2024

Άλλη μία σημαντική μεταγραφή ολοκλήρωσε την Τρίτη ο Ατρόμητος, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κίνι έως το 2026. Ο Ισπανός δεξιός μπακ την περασμένη σεζόν αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό ο οποίος μέτρησε  σε 32 συμμετοχές 2 γκολ και 1 ασίστ.


Η ανακοίνωση του Ατρομήτου:  Η ΠΑΕ Ατρόμητος Αθηνών βρίσκεται στην πολύ ευχάριστη θέση να καλωσορίσει στην «οικογένεια» της ομάδας, τον Χοακίν Χοσέ Μαρίν Ρουίθ, γνωστό μας ως Κίνι (Quini)! 

Η ολοκλήρωση της πολύ σπουδαίας μεταγραφής, της 8ης κατά σειρά την τρέχουσα περίοδο, επισημοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ!

Ο Κίνι υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών παρουσία του Τεχνικού Διευθυντή, Γιάννη Αγγελόπουλου, και φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα με το ένδοξο και περήφανο αστέρι!

Με πολύ νωπή την κατάκτηση του Conference League, ο super Κίνι έρχεται στο Περιστέρι για να κερδίσει τις καρδιές των φιλάθλων μας!

Ένα ποδοσφαιρικό μοντέλο με ισπανικές αρχές που ξεχειλίζει από ποιότητα, εμπειρία, αυτοπεποίθηση και πάθος! Μια ισχυρή προσωπικότητα με πλούσιες παραστάσεις και πολλές επιτυχίες που αναζητεί πάντα το επόμενο καλύτερο πράγμα στο μακρύ ταξίδι της εξέλιξης.







Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.