Αρμάνι- Παναθηναϊκός: Με πολλές απουσίες το ντεμπούτο Σερέλη

Metrosport Team23 Φεβρουαρίου 2023

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα απο την Βαλένθια (91-92), στα πλαίσια της 24ης αγωνιστικής της Ευρωλίγκας (10/02), με τις ευρωπαϊκές  υποχρεώσεις των «πρασίνων» να συνεχίζονται, καθώς σήμερα αντιμετωπίζουν την Αρμάνι Μιλάνο, στην Ιταλία (23/02 21:30).

Αρκετές ήταν οι εξελίξεις τις τελευταίες 13 μέρες στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού», καθώς μετά και την ήττα απο τον Ολυμπιακό στο Κύπελλο, ο Χρήστος Σερέλης ανέλαβε ως νέος τεχνικός της ομάδας, μετά την οριστική απομάκρυνση του Ράντονιτς

Επομένως, ο Παναθηναϊκός ταξιδεύει ως την Ιταλία για να αντιμετωπίσει την Αρμάνι Μιλάνο, έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο του, τον πρώην προπονητή του Λαυρίου. Οι «πράσινοι» στοχεύουν να επιστρέψουν στις νίκες και να αντιστρέψουν την ψυχολογία τους, ώστε να ξεκινήσουν την προετοιμασία για τον μόνο εναπομείναντα στόχο της χρονιάς, αυτόν της Basket League.

Το σύνολο του Έτορε Μεσίνα, είναι ένας ιδανικός αντίπαλος για να γίνει αυτή η αρχή, καθώς πραγματοποιεί μια απογοητευτική χρονιά στην Ευρωλίγκα. Οι Ιταλοί παρόλο που δαπάνησαν αρκετά χρήματα για το ρόστερ τους και υπάρχει περίσσιο ταλέντο σε αυτό, δεν κατάφεραν ποτέ να πείσουν κατά τη διάρκεια της σεζόν (με τη συνδρομή και των πολλών τραυματισμών), με αποτέλεσμα να φιγουράρουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Να θυμίσουμε οτι, ο Παναθηναϊκός στο πρώτο ματς είχε νικήσει την Αρμάνι με σκορ 90-77 στην παράταση, με τον Μπέικον να πετυχαίνει ρεκόρ καριέρας 31 πόντων.

Όμως, υπάρχουν προβλήματα και στο στρατόπεδο του «τριφυλλιού» , με τον Χρήστο Σερέλη να καλε΄ται να βρεί λύσεις.  Πέρα από την προφανή κούραση, σωματική και ψυχολογική, που σίγουρα θα υπάρχει στην ομάδα μετά το απαιτητικό Final 8 του Κυπέλλου, οι «πράσινοι» θα παραταχθούν στο παρκέ του «Mediolanum Forum» με πολύ μεγάλο αριθμό απουσιών. Συγκεκριμένα, τα αδέρφια Καλαϊτζάκη, ο Μποχωρίδης, ο Γκουντάιτις και ο Αγραβάνης δεν θα ταξιδέψουν στην Ιταλία και θα απουσιάσουν από τον αγώνα, επομένως οι ήδη κουρασμένοι βασικοί παίκτες θα χρειαστεί να κάνουν... υπερωρίες.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.