Άρης: «Βγάζει» τα πολιτικά ο Σουλεϊμάνοφ

Μάνος Χατζάκης22 Σεπτεμβρίου 2024

Καινούριο πρόσωπο θα έχει η αποστολή του Άρη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ απελευθερώθηκε από τα δεσμά των 5 αγωνιστικών ημερών, εξέτισε την ποινή της τιμωρίας του από τον τελικό με τον Παναθηναϊκό και μπαίνει σε ψυχολογία αγώνων.

Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ήταν το τελευταίο που ο Σάπι Σουλεϊμάνοφ αναγκάζεται να βρεθεί στην εξέδρα, φορώντας πολιτικά ρούχα.

Ο ρώσος πλάγιος μέσος και χθες (21/9) έβαλε τη φόρμα του, όχι της προπόνησης, και πριν βγουν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο, η κάμερα της NOVA τον έδειξε να κατευθύνεται αρκετά μέτρα μακριά από τον πάγκο της ομάδας του.

Ως γνωστόν, ο Σάπι κουβαλούσε, από τον περασμένο Μάιο, και τον χαμένο τελικό του Βόλου, τιμωρία 5 αγωνιστικών ημερών, λόγω της συμπεριφοράς του απέναντι στη Φραπαρά, διαιτητή της εν λόγω αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό.

Το καλοκαίρι και η προετοιμασία είχαν διαφορετική αίσθηση για τον Ρώσο ποδοσφαιριστή, ο οποίος ήξερε ότι δεν μπορεί να είναι στη διάθεση του προπονητή του με αποτέλεσμα να κάνει υπομονή, όπως και η τεχνική ηγεσία.

Πλέον, ο Σουλεϊμάνοφ απαλλάχτηκε της ποινής, μπορεί να βάλει κανονικά φανέλα και σορτσάκι και, από εκεί και έπειτα, είναι θέμα Μάντζιου αν τον χρησιμοποιήσει, πόσο και πότε.

Πάντως, ο Άρης αποκτά συν μία μονάδα στην πτέρυγα, καθώς πλην του Ντιαντί εκεί υπάρχει και ο Φετφατζίδης.

Προς το παρόν είναι νωρίς να ειπωθεί, αν ο Μάντζιος χρησιμοποιήσει τον Σάπι κόντρα στο ΠΑΟΚ, στο μεγάλο παιχνίδι της Τούμπας, αφενός γιατί ο Ντιαντί έχει ρυθμό, αφετέρου γιατί τα πήγε πολύ καλά απέναντι στον Ολυμπιακό, δίνοντας «πάρε-βάλε» πάσα στον Μανού Γκαρθία για το 1-0.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.