Άρης: Το Eurocup και οι προϋποθέσεις ανάπτυξης

Metrosport Team05 Ιουνίου 2024

Τα δύσκολα για τον Αρη θα ξεκινήσουν από την… Παρασκευή καθώς θα πρέπει να ολοκληρώσουν τη γραφειοκρατική διαδικασία για τη συμμετοχή τους στο Eurocup της επόμενης περιόδου και παράλληλα να ληφθούν οριστικές αποφάσεις οι οποίες αφορούν το οργανωτικό κομμάτι.

Προς το παρόν, στο προσκήνιο βρίσκεται ο αυριανός τελευταίος αγώνας της χρονιάς απέναντι στο Περιστέρι στην Αθήνα όπου διακυβεύεται η 3η θέση της βαθμολογίας. Η προετοιμασία θα ολοκληρωθεί σήμερα και αναλόγως θα φανεί αν ο Γιάννης Καστρίτης θα έχει στη διάθεσή του τους Ρόνι Χάρελ, Ισμαελ Σανόγκο ενώ πρόβλημα τραυματισμού αντιμετωπίζει και ο Ρομπέρτο Γκάλινατ. 

Τα ουσιαστικά θέματα της ατζέντας θα επιστρέψουν στο προσκήνιο από την Παρασκευή όπου θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις σχετικές με την επόμενη μέρα. Η πρόσληψη του Γιώργου Χήνα για τον ρόλο του τζένεραλ μάνατζερ και με την ευθύνη διευθέτησης οργανωτικών θεμάτων είναι η πρώτη. Οι δύο πλευρές είχαν συζητήσει πριν από περίπου δύο μήνες, εκτιμήθηκε ότι καθώς ο κ. Χήνας ήταν επί περίπου μια δεκαετία στην ΑΕΚ έχει την εμπειρία και τις παραστάσεις για να αναλάβει το οργανωτικό σκέλος και υπό αυτές τις συνθήκες επιτεύχθηκε συμφωνία. Αυτή οριστικοποιήθηκε την περασμένη Παρασκευή, σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα.

Παράλληλα όμως θα πρέπει να τρέξουν κι άλλαζα ζητήματα. Σε αυτά συμπεριλαμβάνεται η ολοκλήρωση των διαδικασιών για στη συμμετοχή στο Eurocup της επόμενης περιόδου καθώς είναι δεδομένη αυτή η απόφαση. Με αυτό το σκεπτικό ξεκίνησε άλλωστε και η διάθεση των court seats ενόψει της επόμενης χρονιάς. Παράλληλα, απαιτείται να ληφθεί οριστική απόφαση για τον αγωνιστικό προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς. 

Εχει αποφασιστεί μια μικρή αύξηση, μένει να φανεί αν τα φετινά 730.000 ευρώ θα πλησιάσουν τα 850-900 χιλιάδες ευρώ. Κατόπιν αυτής της απόφασης θα μπορεί να γίνει ουσιαστική κουβέντα με μερικούς από τους παίκτες της φετινής χρονιάς αν και αυτό που διαφαίνεται είναι η δυσκολία στην κάλυψη της υπεραξίας που απέκτησαν παίκτες όπως οι Χάρελ και Μπλούμπεργκς οι οποίοι ήδη έχουν μεγάλες προτάσεις στα χέρια τους.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.