Άρης: Τα δεδομένα της πρότασης για τον Φαμπιάνο

Βασίλης Βλαχόπουλος20 Ιουνίου 2024

Συνυπολογίζοντας το κλίμα των προηγούμενων ημερών αλλά και το εύρος των περιπτώσεων κεντρικών αμυντικών που εξετάστηκαν λεπτομερώς, η νέα επαφή του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Φαμπιάνο Λέισμαν μάλλον στοιχειοθετεί αλλαγή ρότας καθώς προσβλέπει στο κλείσιμο μιας συμφωνίας που θα κρατήσει τον Βραζιλιάνο στον Άρη.

Η τελευταία επαφή μεταξύ του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Αρης με τον 32χρονο κεντρικό αμυντικό κοινοποιήθηκε από τους «κίτρινους» παράλληλα της προτροπής του Θόδωρου Καρυπίδη προς τον ποδοσφαιριστή να παραμείνει στην ομάδα. Πληροφορίες της σημερινή (20/6) «Μ» αναφέρουν ότι στην επικοινωνία που έγινε χθες το πρωί ο Θόδωρος Καρυπίδης ξεκαθάρισε στον ποδοσφαιριστή ότι θα καταθέσει βελτιωμένη προσφορά καλώντας όμως και αυτόν να υποχωρήσει έναντι των αρχικών απαιτήσεων. Η πρόταση θα γίνει εντός των επόμενων ωρών και σύμφωνα με πληροφορίες θα προβλέπει διετές συμβόλαιο συνεργασίας (με την προοπτική ανανέωσή του γι’ ακόμη έναν χρόνο) με συνολικές απολαβές οι οποίες θα ξεπεράσουν ελαφρώς το ένα εκατομμύριο ευρώ. Θα περιλαμβάνουν δηλαδή αύξηση απολαβών σε σχέση με το τελευταίο του συμβόλαιο.

Κατά πληροφορίες από τους «κίτρινους», ο Θόδωρος Καρυπίδης φέρεται να είπε στον Βραζιλιάνο ότι ο ίδιος ήδη προχώρησε σε οικονομική υπέρβαση, συνεκτιμώντας την προσφορά του στην ομάδα και διαμορφώνοντας την πρόταση πάνω στις αξιώσεις του ποδοσφαιριστή, προτρέποντάς τον να κάνει και ο ίδιος την υποχώρησή του από τα 700.000 ευρώ που ζήτησε αρχικά για κάθε χρόνο του συμβολαίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο Φαμπιάνο δεσμεύτηκε να συζητήσει άμεσα με τον ατζέντη του ούτως ώστε να τσεκάρει όλες τις διαθέσιμες επιλογές και να απαντήσει (πιθανόν) προς το τέλος της εβδομάδας ή στις αρχές της επομένης. Από το περιβάλλον του παίκτη διέρρευσε ότι ήδη έχει στα χέρια του προσφορές από το Κατάρ και τα Εμιράτα καθώς όμως δεν έχει «πάρει» καμία από αυτές, είναι ξεκάθαρο ότι σκέφτεται και την προοπτική παραμονής του στον Αρη. Δεν αμφισβητείται ότι έχει την αξία του και η αλλαγή στην προσωπική ζωή του.

Η αλήθεια είναι ότι αυτή η επαφή μπορεί να χαρακτηριστεί «μη αναμενόμενη» υπό την έννοια ότι στο προηγούμενο διάστημα οι «κίτρινοι» ήλεγχαν περιπτώσεις άλλων κεντρικών αμυντικών έχοντας ως βάση την αγορά της Ιβηρικής Χερσονήσου. Κυρίως όμως, γιατί το μέγεθος της οικονομικής διαφοράς δεν… δεν δημιουργούσε χώρο για τη γεφύρωση του χάσματος. Παράλληλα, υπήρχε η άποψη ότι η (πρώτη) προσφορά που είχε κατατεθεί ούτως ή άλλως είχε αξιολογηθεί επαρκέστατη βάσει και της ηλικίας του παίκτη. Εν τέλει, μένει να απαντήσει ο παίκτης δίχως αυτό να σημαίνει ότι εγκαταλείφθηκαν οι άλλες περιπτώσεις κεντρικών αμυντικών με τους οποίους ο Αρης είχε μπει και σε διαδικασία επαφών.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.