Άρης: Παρελθόν ο Μαντζούκας, «τελειώνει» και ο Άλκινς

Βασίλης Βλαχόπουλος14 Οκτωβρίου 2024

Ραγδαίες εξελίξεις στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο μετά την συντριβή από τον Ολυμπιακό (102-72) στο ΣΕΦ για τη δεύτερη αγωνιστική της Stoiximan Basket League.

Ο Λευτέρης Μαντζούκας θα πρέπει να θεωρείται παρελθόν από τον Άρη, καθώς η κιτρινόμαυρη ΚΑΕ αποφάσισε τη διακοπή του δανεισμού του από τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο διεθνής παίκτης δεν προπονείται με την υπόλοιπη ομάδα και κατόπιν απόφασης του συλλόγου βρίσκεται σε αναζήτηση άλλης ομάδας για να συνεχίσει την καριέρα του. 

Όσον αφορά τον Ράλι Άλκινς, είναι εξαιρετικά πιθανό να αποτελέσει κι αυτός παρελθόν, καθώς οι πληροφορίες του metrosport.gr αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές ήδη συζητούν την άμεση λύση του συμβολαίου έπειτα από αίτημα που κατέθεσε ο ίδιος ο Αμερικανός γκαρν να αποχωρήσει από την ομάδα, καθώς δεν είναι ικανοποιημένος από τον αγωνιστικό ρόλο του.

Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Ντόνοβαν Κλέι κι έτσι αυτομάτως θα μειωθεί ο αριθμός των ξένων των «κίτρινων» στους επτά (σ. σ. ΝτεΤζούλιους, Γούντμπερι, Χοτζ, Νόλεϊ, Ρόμπερτς, Μπανκς και Λαζέφσκι) αν και ο Γιάννης Καστρίτης ήδη βρίσκεται στην αγορά αναζητώντας έναν σέντερ με την ελπίδα ότι θα λυθεί το μεγάλο πρόβλημα που έχει στη ρακέτα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.