Άρης: Ο Πάτρικ Μπέβερλι έρχεται στο Παλέ

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Τη διεξαγωγή ενός πολύ δυνατού φιλικού τεστ ανακοίνωσε ο Άρης που θα υποδεχθεί τη Χαποέλ Τελ Αβίβ. Στο Nick Gallis Hall κόντρα στους «κιτρινόμαυρους» θα βρεθεί ο Πάτρικ Μπέβερλι με καριέρα στο NBA, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του από φέτος στην ομάδα του Στέφανου Δέδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» θα υποδεχθούν την ισραηλινή ομάδα την Πέμπτη (12/9) στις 20:30 στο Nick Gallis Hall. Ο Άρης μετά την απόσυρση της συμμετοχής από το τουρνουά της Χαποέλ και τη μετέπειτα ματαίωσή του, έκλεισε το πολύ σπουδαίο φιλικό ματς στη Θεσσαλονίκη.

Μεταξύ άλλων οι οπαδοί του Άρη και πέραν της ομάδας τους, θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον Πάτρικ Μπέβερλι που μετά τη θητεία του σε Χιούστον Ρόκετς, Λος Άντζελες Κλίπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Λος Άντζελες Λέικερς, Σικάγο Μπουλς, Φιλαδέλφεια και Μιλγουόκι Μπακς, στο NBA, συνεχίζει την καριέρα του στη Χαποέλ Τελ Αβίβ.

Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ Midea στις επόμενες ημέρες με ανακοίνωσή της θα κάνει γνωστές τις λεπτομέρειες για τα εισιτήρια του φιλικού αγώνα με τη Χαποέλ.

Το τελευταίο φιλικό παιχνίδι του Άρη πριν από την πρεμιέρα του BKT EuroCup στην Ιταλία με αντίπαλο τη Βενέτσια, θα διεξαχθεί την Πέμπτη (19/9) στο Nick Galis Hall κόντρα στην Καρδίτσα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.