Άρης: Τι αλλάζει για τον Τερζή η απώλεια του Σαβέριο

Metrosport Team08 Αυγούστου 2023

Δύο μέρες απομένουν για την αναμέτρηση του Άρη απέναντι στην Ντιναμό Κίεβου (10/8, 21:15 - Νovasports prime) με τον τραυματισμό του Σαβέριο να δημιουργεί νέα δεδομένα

Οι κιτρινόμαυροι επέστρεψαν στις προπονήσεις και από σήμερα θα υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις σκέψεις του Τόλη Τερζή, όσον αφορά την ενδεκάδα που θα παρατάξει απέναντι στην ομάδα του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Η εντεκάδα πάντως δεν αναμένεται να έχει πολλές αλλαγές, με εξαίρεση δύο θέσεις που είναι ανοικτές και οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον.

Το μεγάλο ζήτημα για τον Τερζή είναι η τριάδα του κέντρου, η οποία μόνο αποδοτική δεν ήταν στα δύο ματς με την Αραράτ και με δύο διαφορετικά σχήματα που χρησιμοποιήθηκαν. Με δεδομένο ότι Άρης θα παίζει κατά βάση πίσω από την μπάλα, δεν αποκλείεται ο Λούκας Ρουπ να μείνει στον πάγκο, με τον Ζαν Ζουλ να παίρνει θέση δίπλα στον Τζούρασεκ και τον Νταρίντα να αγωνίζεται πιο μπροστά.

Ερωτηματικό υπάρχει και στη θέση του δεξιού εξτρέμ. Ο Σαβέριο είναι εκτός λόγω τραυματισμού, ο Κάρλσον έχει μπει σε φουλ ρυθμό προπονήσεων και θέτει σοβαρή υποψηφιότητα, με τον Μενέντες να είναι η άλλη επιλογή για τον προπονητή του Άρη.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news.

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.