Άρης: Γιατί δίνει βάθος στον «άσο» με Σίντκλεφ

Μάνος Χατζάκης11 Αυγούστου 2024

Ο Άρης ανακοίνωσε τον 19χρονο τερματοφύλακα Φιλίπ Σίντκλεφ, θέλοντας να βάλει... δύσκολα στον Χουλιάν Κουέστα, ο οποίος ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της σεζόν κόντρα στον Ατρόμητο. Ποια όμως είναι τα στοιχεία που έκαναν «ελκυστικό» τον νεαρό πρώην κίπερ της Μπρομαποϊκάρνα;

Ο Φιλίπ Σίντκλεβ ήρθε, για να δώσει βάθος, στον «άσσο» και, παρά το νεαρό της ηλικίας του, έχει παραστάσεις ως επαγγαλματίας, έστω κι αν αγωνιζόταν σε πρωτάθλημα χαμηλότερης δυναμικής από το ελληνικό.

Το «νούμερο 2» της «κιτρινόμαυρης» εστίας έχει χαρακτηριστικά, τα οποία μπορεί να μην του δώσει άμεσα θέση βασικού, αλλά κάτι τέτοιο θα μπορούσε να συμβεί στο μέλλον και όσο περνά και το στάδιο της (αναμενόμενης) προσαρμογής.

Ο Σίντκλεβ, λοιπόν, έχει ορισμένα δυνατά σημεία στο παιχνίδι του.

Συγκεκριμένα, χαρακτηρίζεται από ταχύτητα στη σκέψη και με την μπάλα στα χέρια, έχει καλές εξόδους (στοιχείο που λείπει συχνά από συναδέλφους του) και καλές τοποθετήσεις σώματος αναλόγως των φάσεων και της δυσκολίας τους.

Τα παραπάνω στοιχεία τον κατέστησαν... ελκυστικό στην ΠΑΕ, γι' αυτό και ο Θόδωρος Καρυπίδης αποφάσισε να τον αποκτήσει με μεταγραφή από την Μπρομαποϊκάρνα, προσδοκώντας και σε αγωνιστική προσφορά και -μελλοντικότερα- σε πώληση-απόσβεση των χρημάτων που δαπάνησε, για να τον φέρει στη Θεσσαλονίκη.

Αν και σπάνια, αυτή η φορά οι Θεσσαλονικείς εμπιστεύτηκαν νεαρό τερματοφύλακα, ελπίζοντας ότι δεν θα αποτελέσει απλώς εναλλακτική από τον πάγκο, αλλά θα δώσει περισσότερα, όταν προσαρμοστεί.

Πριν λίγα χρόνια, το καλοκαίρι του 2019, ο Άρης είχε αποκτήσει τον νεαρό (τότε) Αυστριακό Φαμπιάν Έμαν, ο οποίος ήρθε σε ηλικία 21 ετών, έπαιξε λίγα ματς, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν έβαλε... δύσκολα στον Κουέστα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


 

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.