Άρης: Eurocup και πλάνο επόμενης χρονιάς

Βασίλης Βλαχόπουλος11 Ιουνίου 2024

Η οριοθέτηση αγωνιστικού προϋπολογισμού ενόψει της επόμενης χρονιάς παράλληλα με την οργανωτική αναβάθμιση και τη λήψη αποφάσεων για τους παίκτες του φετινού ρόστερ ήταν τα τρία βασικά αντικείμενα συζήτησης στη συνάντηση που επρόκειτο να γίνει μεταξύ της διοίκησης του Άρη και του Γιάννη Καστρίτη, η οποία τελικώς μετατέθηκε για το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Ουσιαστικά πρόκειται για ζητήματα για τα οποία ήδη θα έπρεπε να είχαν ληφθεί οριστικές αποφάσεις. Επί του αγωνιστικού προϋπολογισμού, είναι δεδομένη η αύξησή του αλλά έχει σημασία σε ποιο ποσό θα «κλειδώσει» κι αν τελικώς θα ανέρχεται αυτό στο ποσό των 850.000 ευρώ. 

Έχει σημασία γιατί αναλόγως των χρημάτων που θα έχει να διαχειριστεί ο Γιάννης Καστρίτης θα επιλέξει και την κατηγορία των παικτών από την οποία θα επιδιώξει να πετύχει συμφωνίες με σκοπό τη στελέχωση της επόμενης ομάδας. Η οργανωτική αναβάθμιση… σκόνταψε στην εξέλιξη της υπόθεσης του Γιώργου Χήνα. 

Οι «κίτρινοι» καθυστέρησαν να «κλειδώσουν» την πρόσληψή του κι ενώ είχε ληφθεί απόφαση γι’ αυτή, προέκυψε η πρόταση της Χαποέλ Τελ Αβίβ με πολλαπλάσια χρήματα (μηνιαίως) για τον πρώην GM της ΑΕΚ και η επιλογή της τελευταίας. Αν στον Αρη είχαν τελειώσει νωρίτερα αυτή την υπόθεση, τώρα δεν θα έμπαιναν εκ νέου σε διαδικασία εύρεσης άλλου GM και μάλιστα δίχως να υπάρχουν πολλές επιλογές.

Το τρίτο στοιχείο της ατζέντας εξαρτάται από το ύψος του αγωνιστικού προϋπολογισμού και την εξέλιξη της υπόθεσης Βασίλη Τολιόπουλου η οποία, ως ένα βαθμό, θα δείξει προς την κατεύθυνση που οδεύει προς το τέλος της εβδομάδας. Ο 28χρονος γκαρντ είναι σε ολιγοήμερες διακοπές και με την επιστροφή του θα συναντηθεί με τον ατζέντη του για τη λήψη οριστικής απόφασης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.