Άρης: Έρχεται στη Θεσσαλονίκη και υπογράφει ο Βησσαρίου

Metrosport Team17 Οκτωβρίου 2024

Παίκτης του Άρη πρόκειται να γίνει και επίσημα τις επόμενες ώρες ο Τηλέμαχος ΒησσαρίουΟ 22χρονος γκαρντ/φόργουορντ ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με τον Κεραυνό Στροβόλου στο εντός έδρας παιχνίδι με την Μπράουνσβαϊγκ (95-94) για το FIBA Europe Cup και αποχαιρέτισε την ομάδα του, για να ενταχθεί στους «κιτρινόμαυρους».

Στη Θεσσαλονίκη αναμένεται ο Τηλέμαχος Βησσαρίου, που αποχαιρέτησε τον Κεραυνό Στροβόλου, ώστε να υπογράψει στον Άρη, μιας και απομένουν τυπικές λεπτομέρειες για την ολοκλήρωση της απόκτησής του.

Ο Βησσαρίου αγωνίστηκε χθες (16/10) για τελευταία φορά με τη φανέλα του Κεραυνού Στροβόλου στον εντός έδρας αγώνα κόντρα στην Μπράουνσβαϊγκ για το FIBA Europe Cup.

Η Κυπριακή ομάδα επικράτησε με 95-94, με τον 22χρονο να πετυχαίνει 5 πόντους (2/2 β., 0/1 δπ., 1/3 τρ.), έχοντας 2 ριμπάουντ και 1 κόψιμο, σε 15:33 αγωνιστικού χρόνου, ενώ αποβλήθηκε με 5 φάουλ.

Στο αποχαιρετιστήριο μήνυμά του στον Κεραυνό Στροβόλου, σημείωσε:

«Ευχαριστώ την οικογένεια Παπαέλληνα για την τιμή που μου έκαναν να αγωνιστώ στον Κεραυνο. Τον κόουτς Κακιουζη για την βοήθεια του, τον Άγγελο και τους συμπαίκτες μου για αυτούς τους 2 μήνες. Οικογένεια είναι η λέξη που μου έρχεται στο μυαλό μου. Καλή επιτυχία σε όλους τους στόχους».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.