Άρης: Επανέρχεται η Γκέτεμποργκ για Κάρλσον- Τα «χαλάνε» στο οικονομικό οι δύο πλευρές

Metrosport Team11 Μαΐου 2024

Η υπόθεση του Μόμπεργκ Κάρλσον μένει ανοιχτή και εξακολουθεί να «πονοκεφαλιάζει» τους ιθύνοντες στο στρατόπεδο του Άρη, αφού οι μνηστήρες... δεν κάνουν και ιδιαίτερα μεγάλη ουρά έξω από το «Κλεάνθης Βικελίδης», αφού οι προτάσεις που έρχονται από το εξωτερικό δεν είναι ιδιαίτερα ελκυστικές.

Ο Σουηδός δεν κατάφερε να αφήσει το δικό του στίγμα στο Χαριλάου, καθώς παρά τις μεγάλες προσδοκίες δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος αλλά και των ανθρώπων που τον επέλεξαν, παρά τις πολυάριθμες ευκαιρίες που του δόθηκαν.

Ακόμη και μετά την προσπάθεια του Άκη Μάνζτιου να «αναστήσει» τον παίκτη, ο παίκτης τελικά δεν κατάφερε να καταγράψει ούτε ένα λεπτό συμμετοχής στα πλέι οφ. Έτσι, όπως είναι λογικό, οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να αποδεσμευθούν από ένα συμβόλαιο-βαρίδιο.

Η Γκέτεμποργκ ήταν από τις πρώτες ομάδες που χτύπησαν την πόρτα του Άρη, δείχνοντας πάλι την πρόθεσή της για την απόκτηση του. Κάτι που, όμως, δείχνει πως απομακρύνεται ως λύση, με τους Σουηδούς να κολλούν στο οικονομικό, και στα 500 χιλ. που θα πρέπει να καταβάλουν για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή. Ένα χάσμα το οποίο αν δεν γεφυρωθεί θα καταλήξει σε αδιέξοδο για τους Θεσσαλονικείς.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.