Απόστολος Λύτρας: «Σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη» έγραψε το μήνυμα στη σύζυγό του μόλις αφέθηκε ελεύθερος

Metrosport Team19 Ιουνίου 2024

Γραπτό sms έστειλε στη σύζυγό του, Σοφία Πολυζωγοπούλου, ο Απόστολος Λύτρας μόλις αφέθηκε ελεύυερος.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά της έγραψε «σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη».

Αμέσως μετά την απόφαση να μείνει ελεύθερος, ο Απόστολος Λύτρας έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου. Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «T-live», μετά την απολογία του στην ανακρίτρια για τον ξυλοδαρμό της 37χρονης συζύγου του, ο ποινικολόγος της ζήτησε… συγγνώμη.

Συγκεκριμένα η Τατιάνα Στεφανίδου αποκάλυψε στην εκπομπή της:

«Μήνυμα που έλεγε, “σ’ αγαπώ, σε λατρεύω, συγγνώμη”. Με το που αφέθηκε ελεύθερος. Κι αυτό είναι μια δικιά μου, αποκλειστική πληροφορία, από πηγή που εμπιστεύομαι πλήρως, γιατί αυτά έχουν κατατεθεί και στις αρχές και υπάρχουν και αποδεικτικά στοιχεία από ό,τι πληροφορούμαι. Τα μηνύματα δεν ήταν στο viber, ήταν sms».

Όπως τόνισε σχετικά, η Σοφία Πολυζωγοπούλου απαντούσε μόνο σε μηνύματα της κόρης του Απόστολου Λύτρα, από τον πρώτο του γάμο. Από τη Δευτέρα με το που αφέθηκε ελεύθερος ο πατέρας της, έστειλε μήνυμα στη Σοφία Πολυζωγοπούλου για να πάρει ρούχα και χρήματα από το σπίτι τους στον Γέρακα: «Θα έρθει η κόρη μου να πάρει ρούχα και χρήματα» ήταν ακόμα ένα μήνυμα που έστειλε ο Απόστολος Λύτρας στην 37χρονη δικηγόρο.

Λίγες ώρες μετά η κόρη του ποινικολόγου πήγε και πήρε ρούχα και χρήματα, ενώ ένιωσε αδιαθεσία, όπως αποκάλυψε η Τατιάνα Στεφανίδου και τη φρόντισαν η Σοφία Πολυζωγοπούλου και οι γονείς της. Λίγο αργότερα η κόρη του Απόστολου Λύτρα θέλησε να ευχαριστήσει τη Σοφία Πολυζωγοπούλου με άλλο sms.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.