Απόστολος Λύτρας: Ποια είναι η νέα σύντροφος του ποινικολόγου

Metrosport Team08 Οκτωβρίου 2024

Νέα σελίδα στη ζωή του φαίνεται πως έχει γυρίσει ο Απόστολος Λύτρας, μόλις 4 μήνες μετά τον άγριο ξυλοδαρμό της εν διαστάσει συζύγου του.

Ο λόγος για τη νέα σύντροφο, με την οποία έχει συνάψει δεσμό, σχεδόν ένα μήνα μετά την αποφυλάκισή του για τον ξυλοδαρμό της Σοφίας Πολυζωγοπούλου, από την οποία φέρεται να παίρνει διαζύγιο.

Μάλιστα, το ζευγάρι δεν κρύβει τον έρωτά του, ανεβάζοντας φωτογραφίες από πρόσφατη έξοδό του στα social media.

«Πραγματικά η ζωή συνεχίζεται. Όταν κάποιος άνθρωπος υποπέσει σε ένα πολύ μεγάλο παράπτωμα, όπως εγώ, νομίζω ότι αυτό που έχει σημασία είναι να καταλάβουμε τι οδήγησε σε αυτή τη συμπεριφορά. Η ζωή πρέπει να συνεχιστεί και για το θύμα και για τον θύτη», ανέφερε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Απόστολος Λύτρας.

Όπως είπε, δεν επιθυμεί να κρύψει τη σχέση του, κάνοντας, παράλληλα, προσπάθεια να ξεπεράσει την κακοποιητική του συμπεριφορά. 

«Με τον Αποστόλη γνωριζόμαστε εδώ και 16 ολόκληρα χρόνια. Ήμουν δίπλα του σε όλη αυτή την περιπέτεια που πέρασε. Είμαστε εδώ και έναν μήνα σε σχέση κάτι που μας κάνει ευτυχισμένους και τους δύο», πρόσθεσε από την πλευρά της η Θεοδώρα Παπαδοπούλου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.