Απολογήθηκε ο Άρης για τα... μετάλλια στον τελικό, γιατί επικαλέστηκε τη συνέντευξη Διακοφώτη στο Metropolis 95.5

Γιώργος Στράντζαλης06 Ιουνίου 2024

Η ΠΑΕ Άρης απολογήθηκε στο Πειθαρχικό όργανο της ΕΠΟ για τη μη παραλαβή των μεταλλίων μετά το τέλος του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό (1-0) στο Πανθεσσαλικό, υποστηρίζοντας ότι η διοργανώτρια αρχή δεν τήρησε το συμφωνηθέν τελετουργικό και ουδέποτε κάλεσε παίκτες και τεχνικό επιτελείο για την απονομή.

Στη διαδικασία απολογίας, η ΠΑΕ Άρης εκπροσωπήθηκε από τον νομικό της, Παναγιώτη Μπιλίρη, αλλά και τον τιμ μάνατζερ της ομάδας, Γιώργο Γκουγκουλιά.

Ο Αρης στήριξε την υπερασπιστική του γραμμή κυρίως στο ότι δεν κλήθηκε η ομάδα επισήμως και αρμοδίως να παραλάβει τα μετάλλια καά την τελετή της απονομής. Δεν τηρήθηκε το συμφωνηθέν τελετουργικό, ουτε προσφώνησαν την ομάδα ως φιναλιστ από τα μεγάφωνα ως όφειλαν.

Μάλιστα, ως αποδεικτικό στοιχείο προσκόμισαν το σχετικό βίντεο αλλά και τη δημόσια παραδοχή του μέλους της εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη, ο οποίος σε συνέντευξή του στο Metropolis 95.5 παραδέχθηκε ότι δεν κλήθηκε η ποδοσφαιρική ομάδα ή τουλάχιστον ο ίδιος δεν αντιλήφθηκε κάτι σχετικό, βρισκόμενος στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.