Αποκλεισμός για Ηρακλή, λύγισε στα πέναλτι από το Αιγάλεω

Δημήτρης Καλαϊτζής15 Σεπτεμβρίου 2024

Αποκλεισμός για τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη στη διαδικασία των πέναλτι. Ο Γηραιός δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Αιγάλεω γνωρίζοντας την ήττα με 4-3 στη ρώσικη ρουλέτα (1-1 κ.α., παρ.) και μοιραία έμεινε εκτός συνέχειας του Κυπέλλου

Πλέον, το συγκρότημα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου καλείται να μαζέψει τα κομμάτια του και να στρέψει την προσοχή του στην έναρξη του Πρωταθλήματος της Super League 2 και το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ Β΄ στο γήπεδο της Ευκαρπίας. 

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στην αναμέτρηση και ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ με τον Νταβιώτη στο 10΄.

Η απάντηση από τον Γηραιό ήρθε στο 23ο λεπτό, με τον Τσιριγώτη να φέρνει το ματς στα ίσα. 

Στη συνέχεια, παρά τις ευκαιρίες που δημιουργήθηκαν στις δύο εστίες, το σκορ δεν άλλαξε και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση. 

Ούτε στο έξτρα ημίωρο είχαμε κάτι διαφορετικό, με τις δύο ομάδες να λύνουν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα. Το Αιγάλεω πιο ψύχραιμο κατάφερε να νικήσει με 4-3 τον Ημίθεο και να προκριθεί στην τέταρτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. 

Η διαδικασία των πέναλτι 

0-1 ο Τσιριγώτης 

1-1 ο Βρακάς 

Απέκρουσε ο Κυρίτσης την εκτέλεση του Μπερτόγλιο 

Απέκρουσε ο Μαρκετζάνι την εκτέλεση του Καρβούνη

Στο δοκάρι βρήκε η εκτέλεση του Κιβρακίδη 

2-1 ο Ζιούλης 

2-2 ο Κούστα 

3-2 ο Τσούκαλος 

3-3 ο Ντουκουρέ 

4-3 ο Μπάμπης 

Οι συνθέσεις:

ΑΙΓΑΛΕΩ (Απόστολος Χαραλαμπίδης): Κυρίτσης, Καραμπάς, Καρρίκι, Νταβιώτης, Νικόλλι, Βάρκας, Φοφανά, Ζιούλης, Τάμπας, Μπάμπης, Ουνγιαλίδης.

ΗΡΑΚΛΗΣ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Μαρκετζάνι, Σιδεράς, Καλουτσικίδης, Κιβρακίδης, Τασουλής (65' Αναστασίου), Μπελμόντ (65' Πατράλης), Τσιντώνης (101' Ντουκουρέ), Κυνηγόπουλος, Μπερτόγλιο, Χριστοδουλόπουλος (79' Κούστα), Τσιριγώτης.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.