«Απασφάλισε» η Τούνη- «Εσείς στα πάνελ πληρώνεστε για κιτρινίλα;» (vid)

Metrosport Team09 Οκτωβρίου 2024

Στην αντεπίθεση πέρασε η Ιωάννα Τούνη μετά τα σχόλια που έγιναν για την ίδια με αφορμή ένα ταξίδι της στο Λονδίνο, με εργαζόμενους σε αεροπορική εταιρία να μην της επιτρέπουν να επιβιβαστεί στο αεροσκάφος.

Η Influencer βλέποντας τα σχόλια που έκαναν για εκείνη ότι δηλαδή η ίδια απαίτησε προτεραιότητα εξαιτίας της φήμης της, δεν δίστασε να ξεσπάσει μέσα από ένα βίντεο στο Tik Tok.

«Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θέση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα; 

Ή το κάνετε από την σκατοψυχιά σας for free; Απορία έχω» έγραψε η Ιωάννα Τούνη στη νέα της ανάρτηση στο Tik Tok. 

«Απάντηση σε όλες τις πρωινές – πανυγυρτζίδικες – εκπομπές, με τους γελοίους που κάθονται στα πάνελ, οι οποίοι σχολίαζαν ότι εμείς απαιτούσαμε προτεραιότητα, γιατί είμαστε διάσημοι ή πλούσιοι… όχι δεν απαιτούσαμε τίποτα τέτοιο. 

Ανθρώπινα μόνο, σαν να είμαστε ο κανείς και ο πουθενάς, που αυτό είμαστε εκεί πέρα, ο πουθενάς είμαστε, δεν προφασιστήκαμε ούτε ποιος είμαι εγώ, ούτε τίποτα. 

Ήμασταν στην ώρα μας, έξω από το Gate, είχαμε πληρώσει το εισιτήριο είτε 5 ευρώ είτε 15 είτε 105 ευρώ είτε 1200 ευρώ και έπρεπε να επιβιβαστούμε. Ευχαριστώ πάρα πολύ… Χ@@στε» είπε η Ιωάννα Τούνη στο βίντεο.

@j.touni Εσείς στα πάνελ που ΔΕΝ μπαίνετε ΚΑΝ στον κόπο να δείτε τα βίντεο που σχολιάζετε σαν τις κότες… που ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΚΑΠΝΙΣΕΙ, παίρνετε θεση και έχετε και άποψη ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΙΚΡΗ ΓΝΩΣΗ… πληρώνεστε κιόλας για αυτή την κιτρινίλα???? Ή το κανετε απο την σκατοψυχιά σας for free? Απορία έχω… #fyp #greektv #foryou #viral #ryanair #worstairline ♬ Frolic (Theme from "Curb Your Enthusiasm" TV Show) - Luciano Michelini

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.