Ο πατέρας του εκ των 57 θυμάτων των Τεμπών, Δημήτρη Ασλανίδη, Παύλος, βρέθηκε στην εκδήλωση για τα 111 χρόνια ιστορίας του Άρη και φιλοξενήθηκε στο Metropolis 95,5 και την εκπομπή Τρίτο Ημίχρονο και έστειλε μήνυμα δικαιοσύνης, ενώ ευχαρίστησε δημόσια τον Λευτέρη Αρβανίτη που κράτησε την υπόσχεσή του να μην καλεστεί κανένας πολιτικός στη μεγάλη γιορτή των «κιτρίνων» στο Nick Galis Hall.
«Η δέσμευση από τον κ. Αρβανίτη ότι δεν θα καλεστεί κανένας πολιτικός στην μεγάλη γιορτή του Άρη ικανοποίησε όλο τον κόσμο της ομάδας. Οι πολιτικοί και οι 300 δεν εκπροσωπούν επάξια τον λαό αυτής της χώρας. Βλέπουμε τι γίνεται. Το κράτος δικαίου δεν υπάρχει στην χώρα. Ήταν συγκλονιστική η εικόνα χθες στο Αλεξάνδρειο με χιλιάδες παιδιά να φορούν φανέλες της ομάδας.
Με τον γιο μου είχα πάει σε πολλές γιορτές του Άρη και σε κάθε πρώτη συγκέντρωση της ομάδας το καλοκαίρι τον είχα μαζί μου αγκαλιά από δύο ετών. Όταν είδα χθες τον Χαβίτο, μου θύμισε που ήμουν στο γήπεδο και στη Θύρα 3 και πανηγύριζα την γκολάρα που πέτυχε στο παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης. Με συγκλόνισαν τα λόγια της μητέρας του Άλκη. Χάνουμε δικά μας παιδιά, γιατί δεν προστατεύονται από την ίδια την πολιτεία. Αν είχαν μπει στη φυλακή οι δολοφόνοι του Τόσκο, ο Άλκης τώρα θα ζούσε.
Τους πρώτους έξι μήνες δεν είχαμε την στήριξη κανενός και ήταν σα να μην είχε συμβεί ποτέ αυτό το έγκλημα στα Τέμπη. Σιγά σιγά όσο βρίσκαμε στοιχεία και γκρεμίζαμε το τοίχος της συγκάλυψης, κατάλαβε όλος ο κόσμος αυτή την κοροϊδία. Νιώθουμε πιο δυνατοί γιατί πλέον έχουμε εκατομμύρια Έλληνες στο πλευρό μας. Εγώ συγκινήθηκα όταν είδα τόσο κόσμο στη Θεσσαλονίκη στις 28 Φεβρουαρίου και είπα επιτέλους ξύπνησε η Θεσσαλονίκη.
Εμείς θα οδηγήσουμε αυτούς που πρέπει στη φυλακή. Κάποια παρέμβαση για τον κύριο Τριαντόπουλο θα κάνουν; Δεν θα αφήσουμε να γίνουν δίκες όπως το Μάτι.
Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news
Μπείτε στην παρέα μας στο instagram
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook
Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube