ΑΟ Χανιώτης: Τριπλή ενίσχυση, ανανέωση συνεργασίας Ορέστη

Metrosport Team05 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Α.Ο. Χανιώτης προχώρησε στην απόκτηση του 22χρονου ακραίου επιθετικού Ζήση Μανώλη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του ΑΟΚ Αγίου Αθανασίου, σημειώνοντας 19 γκολ στο πρωτάθλημα Α' κατηγορίας στην ΕΠΣ Μακεδονίας.  Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν στον Αστέρα Τριποτάμου.

Πήρε τον 20χρονο κεντρικό αμυντικό, Γιάννη Μεταξά, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της Αναγέννησης Επανομής, καταγράφοντας 16 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας στη σεζόν 2023-24. Έχει αγωνιστεί επίσης στο παρελθόν στον Απόλλωνα Πόντου Κ20, Άρη Κ17-Κ19 και ακαδημίες BEBIDES 2000.


Ακόμη προχώρησε σε έναρξη συνεργασίας με τον 19χρονο τερματοφύλακα, Παύλο Γεωργιάδη, ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα του Μακεδονικού.  Ξεκίνησε από την ακαδημία ποδοσφαίρου "ΝΤΙΝΟΣ ΚΟΥΗΣ" και στη συνέχεια εντάχθηκε κατά σειρά σε αυτές του Άρη Κ14-Κ17, ΠΑΣ Γιάννενα Κ19 και Μακεδονικού Κ19.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ

Ο Κωνσταντίνος Ανδρεάδης θα συνεχίσει να δημιουργεί και να σκοράρει με τα χρώματα της ομάδας του Ορέστη  όπως μόνο αυτός ξέρει. Η παρουσία του την περσινή σεζόν ήταν καταλυτική σε πολλούς αγώνες και δεν γινόταν να μη δεν συνεχίσει.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.