Αντρίγια Ζίβκοβιτς: Έχτισε νέα οροφή στο γήπεδο της ομάδας που ξεκίνησε!

Χρύσανθος Δοβλέτογλου08 Οκτωβρίου 2024

Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς δεν ξεχνάει από που ξεκίνησε την καριέρα του, μέχρι να φτάσει να αγωνίζεται στη Μπενφίκα και τώρα να είναι ένας από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ.

Πλήρωσε το ποσό που χρειαζόταν για να ολοκληρωθεί η ανακατασκευή της οροφής του κτιρίου, που από το 1974 στεγάζονται οι χώροι του συλλόγου της γενέτειράς του, της Νις, Καρ Κονσταντίν.


* Εικόνες από τη νέα στέγη στους χώρους του γηπέδου της Καρ Κονσταντίν

Ο πρόεδρος της ομάδας, Μίροσλαβ Μιλιβόγεβιτς, τον ευχαρίστησε, αποκαλύπτοντας ότι θα γίνει μία τοιχογραφία του Σέρβου μεσοεπιθετικού στην μπροστινή πλευρά του γηπέδου.

«Σήμερα ολοκληρώθηκαν οι εργασίες και ο χώρος θα ξαναλειτουργήσει σε δέκα ημέρες. Ο σύλλογος θα ευχαριστήσει τον Αντρίγια για την τόσο ωραία χειρονομία του με μία τοιχογραφία του σε όλη την μπροστινή πλευρά, η οποία θα είναι ορατή σε όλους τους οπαδούς της Καρ Κονσταντίν που θα παρακολουθούν τους αγώνες μας. Ευχαριστώ Αντρίγια» τόνισε, συγκεκριμένα, ο Μίροσλαβ Μιλόσεβιτς. 

Ο Ζίβκοβιτς έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Καρ Κονσταντίν, όπου παρέμεινε για πέντε χρόνια και μετά πήγε στη Νασιονάλ, στην Παρτιζάν, στη Μπενφίκα και, φυσικά, στον ΠΑΟΚ.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.