Ανδρούτσος (Εθνικός Λαγυνών): «Μπαίνουν συνέχεια καινούργιοι παράμετροι για τις ομάδες»

Χρήστος Λιάπης17 Ιουλίου 2024

Μια πορεία καλύτερη από την περσινή θα επιζητήσει ο Εθνικός Λαγυνών στο νέο Πρωτάθλημα τη ΕΠΣ Μακεδονίας και να αποφύγει τις περιπέτειες.

 Ο πρόεδρος της ομάδας Ζαχαρίας Ανδρούτσος για τη νέα προσπάθεια που γίνεται στον Εθνικό είπε: «Θα κινηθούμε στο ίδιο μήκος κύματος με παιδιά από το χωριό. Θα προσπαθήσουμε λίγο να ενισχυθούμε. Εφυγε ο Ιβανάι, θα φύγουν κάποιοι παίκτες θα έρθουν κάποιοι άλλοι, αλλά αυτό που προσπαθούμε είναι να έχουμε μια βάση με παιδιά από το χωριό με στόχο να παίξουμε όμορφο ποδόσφαιρο, να είμαστε ελκυστικοί στον κόσμο, ανταγωνιστικοί και να μείνουμε στην κατηγορία».

 Πάρα πολλές ομάδες εδώ και μια 20ετία έχουν α αποσυρθεί από τα Πρωταθλήματα. Τι λέτε; «Δεν υπάρχει και κόσμος στα χωριά. Πρέπει να βρεις παίκτες οι περισσότεροι εκ των οποίων πρέπει να πληρώνονται. Από την άλλη και οι παράγοντες έχουν κουραστεί. Μπαίνουν συνέχεια καινούργιοι παράμετροι, μητρώο κλπ. και πιθανό είναι να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν. Όταν θέλεις να στήσεις μια ομάδα και δεν έχεις κανένα παίκτη από το χωριό είναι πολύ δύσκολο και κακά τα ψέματα οι πιο πολλοί θέλουν ένα χαρτζιλίκι. 

Κάποιες ομάδες αναγκάζονται να κάνουν προπονήσεις μέσα στην πόλη για να αποφύγουν τις μετακινήσεις. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα και για αυτό παραιτούνται από την προσπάθεια, είτε γιατί δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν οικονομικά είτε γιατί κουράζονται».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.