Ανδράλας: «Με ενθουσίασε η Μπριζ, περίμενα να ξεκινήσει ο Ντεσπόντοφ»

Metrosport Team12 Απριλίου 2024

Ο Πάρης Ανδράλας μίλησε στο Metropolis 95.5 για την παρουσία του ΠΑΟΚ στον αγώνα με την Κλαμπ Μπριζ, σημειώνοντας ότι η βελγική ομάδα τον εντυπωσίασε. 

«Ο ΠΑΟΚ έπαιζε απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα. Από τα πρώτα λεπτά κατάλαβα πόσο καλή είναι. Αγωνιζόταν σε υψηλή ένταση, ήταν άριστη τακτικά και με υπομονή στο παιχνίδι της. Μου έκανε εντύπωση Ο ΠΑΟΚ δεν βρήκε καθόλου χώρους για να δημιουργήσει προϋποθέσεις. Δεν είχε κλασική ευκαιρία σε όλο το ματς. Ήταν κακές οι επιλογές που έγιναν στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου. 

Ο ΠΑΟΚ δεν ήταν καλός, αλλά αυτό οφείλεται και στην εικόνα του αντιπάλου. Η Μπριζ είχε μεγάλη ηρεμία και υπομονή στο παιχνίδι της, εμένα με ενθουσίασε αυτό που είδα. Βέβαια, στην Τούμπα θα είναι διαφορετικά, θα έχει και απουσίες» είπε αρχικά και συνέχισε:

«Όπως εξελίχθηκε ο αγώνας, το 1-0 ήταν το ιδανικό αποτέλεσμα για τον ΠΑΟΚ. Εκτός του πέναλτι υπήρχαν πολλές ευκαιρίες από την Μπριζ, απλώς, η αδυναμία της ήταν κοντά στην περιοχή του ΠΑΟΚ, εκεί έβλεπες ένα κακό τελείωμα. Γι' αυτό και το σκορ έμεινε εκεί που έμεινε. 

Για τον ΠΑΟΚ δεν ήταν καλά κομβικοί παίκτες, όπως ο Κωνσταντέλιας και ο Ζίβκοβιτς. Ο Κωνσταντέλιας κάποιες φορές άργησε να κάνει την πάσα, και σε εκτός έδρας αγώνα είναι σημαντικές αυτές οι στιγμές. Έχει εμπιστοσύνη στον εαυτό του. Εμείς, θέλω να πω, ότι βλέπουμε κάποια πράγματα με ηρεμία, ενώ εκείνος εκείνη την στιγμή σκέφτεται χίλια πράγματα».

Τόνισε, ακόμη, ότι: «Πάντα, η Μπριζ είχε παίκτη παραπάνω στο κέντρο. Ο αμυντικός της χαφ πάντα δημιουργούσε προβλήματα. Το σίγουρο είναι ότι θα το διαβάσει καλύτερα ο ΠΑΟΚ το παιχνίδι στην Τούμπα, θα ανεβαίνει περισσότερο ο ένας χαφ, ο Μεϊτέ. Έβρισκε συνέχεια παίκτη παραπάνω στη μεσαία γραμμή και στη συνέχεια είχε θέματα στο ανοιχτό γήπεδο. 

Επίσης, με την ΑΕΚ ο Ντεσπόντοφ μπήκε και έδωσε πνοή και περίμενα να ξεκινήσει, γιατί του ταίριαζε αυτό το παιχνίδι».

Τέλος για τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε επεσήμανε: «Στο λάθος του Ρέτσου αλλάζουν όλα. Το παιχνίδι είναι στο 3-0, η άμυνα του Ολυμπιακού είναι οργανωμένη και δεν υπάρχει κίνδυνος. Δεν υπήρχε λόγος για τάκλιν».

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.