Αναστασιάδης: «Θα περάσει ο ΠΑΟΚ, υπάρχει μεγάλη διαφορά»

Metrosport Team29 Ιουλίου 2024

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο άλλοτε ποδοσφαιριστής και εν δυνάμει προπονητής, Ανέστης Αναστασιάδης, κάνοντας τις δικές του εκτιμήσεις για τις ευρωπαϊκές ρεβάνς των Ελληνικών ομάδων. Παράλληλα, μίλησε και για το νέο προσωπικό του στόχο πάνω στην προπονητική, την εξασφάλιση του UEFA Pro.

Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε στον αέρα του Metropolis 95.5: Αρχικά, αναφέρθηκε στην προσπάθειά του να εξασφαλίσει το πτυχίο προπονητικής, UEFA PRO: «Είμαι στα μισά του δρόμου, τον Δεκέμβριο θα ολοκληρώσω τις σπουδές μου και θα πάρω το UEFA Pro. Τα παράβολα είναι 10 με 12 χιλιάρικα, υπάρχουν όμως και τα προσωπικά έξοδα διαμονής. 

Στα μαθήματα υπάρχουν και εισηγήσεις από προπονητές που δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο, υπάρχει μια πολύ σωστή οργάνωση, είναι μια απαιτητική, δύσκολη και με πολύ διάβασμα διαδικασία. Θέλει κόπο για να κάτσεις πάλι στα θρανία και να διαβάσεις. Αλλά έχει να κάνει και με το πόσο θα το κυνηγήσει ο καθένας».

Παράλληλα, έκανε τις δικές του προβλέψεις και για τη συνέχεια των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Νομίζω πως ο ΠΑΟΚ θα περάσει, υπάρχει διαφορά ανάμεσα στις δύο ομάδες την δεδομένη στιγμή. Σίγουρα σε ατομικό επίπεδο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ είναι καλύτεροι. Θέλει προσοχή γιατί οι Βόσνιοι δεν είναι σαν την Ανδόρα. Πάντα είναι δύσκολο, αλλά με λίγο προσοχή θα περάσει.

Η ΑΕΚ θα περάσει 100% , του Παναθηναϊκού είναι πιο δύσκολο αλλά βρίσκοντας λίγο τον ρυθμό και με μια διαφορετική διαχείριση, έχουν τα φώτα να υπερισχύσουν και οι 3! Αυτό θα ήταν το καλύτερο και για τις Ελληνικές ομάδες, να περάσουν τουλάχιστον στον 3ο γύρο. Αυτό θέλουμε όλοι και οφείλουν να το πετύχουν!

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.