Αμφιλοχία: Το τηλεφώνημα της 36χρονης στην Αστυνομία λίγο πριν δολοφονηεί

Metrosport Team13 Ιουλίου 2024

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις για τη νέα γυναικοκτονία στην Αμφιλοχία με τον 42χρονο που έστησε καρτέρι θανάτου στην 37χρονη εν διαστάσει σύζυγό του και τη δολοφόνησε με καραμπίνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σε ανακοίνωσή της η ΕΛΑΣ αναφέρει ότι πριν φθάσει στο σημείο δεν είχε δεχθεί κάποιο τηλεφώνημα από τη γειτονιά. Είχε όμως, ειδοποιηθεί από την 36χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της κάλεσε την Αστυνομία. «Είμαι η Αρετή, έχει όπλο, θα με σκοτώσει» είπε το 36χρονο θύμα στο τηλεφώνημα.

«Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της» αναφέρει η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της, προσθέτοντας πως «άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε».

Η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ

Σχετικά με δημοσιεύματα που αναπαράγονται στον ηλεκτρονικό Τύπο και αναφέρονται στη μη ανταπόκριση αστυνομικών σε τηλεφωνικές κλήσεις του θύματος και συγγενικών της προσώπων, πριν από τον θανάσιμο τραυματισμό της, διευκρινίζονται τα εξής:

Το θύμα κάλεσε στο οικείο Αστυνομικό Τμήμα αναφέροντας κίνδυνο της ζωής της από τον εν διαστάσει σύζυγό της, ενώ διέκοψε την κλήση χωρίς να δώσει στοιχεία επικοινωνίας και διαμονής, παρά μόνο το ονοματεπώνυμό της.

Αστυνομικοί αναζήτησαν στα ψηφιακά αρχεία ταυτοτήτων και σε αρχεία δικογραφιών περαιτέρω στοιχεία για την καλούσα, εντοπίζοντας το τηλέφωνο επικοινωνίας και τη διεύθυνση κατοικίας της.

Άμεσα, πλήρωμα περιπολικού κινήθηκε προς την κατοικία της, ενώ ταυτόχρονα πραγματοποιούσε επανειλημμένες κλήσεις, προκειμένου να λάβουν περαιτέρω πληροφορίες και οδηγίες, ωστόσο ουδείς ανταποκρίθηκε.

Μέσα σε λίγα λεπτά, οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, όπου εντόπισαν το θύμα και το σύζυγό της θανάσιμα τραυματισμένους.

Παράλληλα, από τα αρχεία κλήσεων της Διεύθυνσης Αστυνομίας, δεν προκύπτει κλήση από το συγγενικό και φιλικό περιβάλλον του θύματος προς το οικείο Αστυνομικό Τμήμα ή την Άμεση Δράση, για αναφορά του περιστατικού.

Οποιαδήποτε κλήση πραγματοποιήθηκε αφορά σε χρόνο μεταγενέστερο των θανάσιμων τραυματισμών και ενώ αστυνομικοί είχαν ήδη προστρέξει στο σημείο.

protothema.gr

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.