Αλεξανδρούπολη: Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες για τον βιασμό 5χρονου - «Θα πεις πως δεν έκανες τίποτα»

Παναγιώτα Απέργη28 Σεπτεμβρίου 2024

Εξηγήσεις για την υπόθεση βιασμού του 5χρονου αγοριού σε νηπιαγωγείο στην Αλεξανδρούπολη καλούνται να δώσουν οι γονείς των παιδιών που συμμετείχαν στην αποτρόπαια πράξη και οι εκπαιδευτικοί της σχολικής μονάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αποτρόπαιο περιστατικό σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του διαλείμματος, με τους γονείς των παιδιών που φέρεται να κακοποίησαν σεξουαλικά τον συνομήλικό τους να συλλαμβάνονται με την κατηγορία παραμέλησης εποπτείας ανηλίκου.

Μάλιστα, εκτός από τους γονείς δυο παιδιών, από τις αρχές κρατούνται και εκπαιδευτικοί του νηπιαγωγείου, οι οποίοι θα οδηγηθούν το πρωί του Σαββάτου (28/9) ενώπιον του εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης.

«Το παιδί γύρισε σαν άρρωστο»

Μιλώντας στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι», ο πατέρας του θύματος τόνισε ότι ο γιος του γύρισε άρρωστος από το σχολείο, αποκαλύπτοντάς τους την ίδια μέρα τι ακριβώς συνέβη.

«Μία η ώρα που σχολάνε τα παιδιά, πήγε η γυναίκα μου και πήρε το παιδί. Το παιδί ήρθε στο σπίτι, ήταν σαν άρρωστο. Λέει η γυναίκα μου ‘ αγόρι μου, τι να φτιάξω να φας;’. ‘Τίποτα’, λέει. Κοιμήθηκε το παιδί και ξύπνησε 18:00 η ώρα. Λέει το παιδί ‘θέλω να πάω τουαλέτα’. Πήγε τουαλέτα το παιδί και έτρεξε μέσα πάλι.

Λέω ‘τι έγινε;’, ‘δεν μπορώ’, λέει. ‘Μπαμπά’, λέει, ‘τσούζει, πονάει. Σήμερα που βγήκαμε διάλειμμα δύο παιδιά με πήραν μέσα στην τάξη, με χτύπησαν πολύ, μετά με έσπρωξαν και έπεσα εγώ κάτω’. Μετά ο ένας έβγαλε από το παιδί το παντελόνι, ένας του έπιασε τα χέρια κι ένας πάει, βάζει το δ… και το βγάζει».

Μετά ο άλλος πάει και κρατάει το παιδί κι άλλος πάει και βάζει το δ… του και το βγάζει. Εγώ μόλις το άκουσα αυτό, πήγα στους γονείς των παιδιών που έκαναν αυτό. Λέω ‘βγες λίγο’. Το ένα παιδί βγαίνει και λέει ‘ναι, κάναμε δύο άτομα’ και γελάει. Η μάνα του χτυπάει το παιδί και λέει ‘όχι, εσύ δεν έκανες πες, έκανε άλλο παιδί’.

Πήγα στο νοσοκομείο, ήρθε παιδοχειρουργός και είδε το παιδί και βγήκε αυτό το πρόβλημα που έκαναν στο παιδί. Πού ήταν η δασκάλα; Πήγα και μίλησα και μου είπε η διευθύντρια ‘μην μιλήσετε στις κάμερες’. Το παιδί λέει ότι η δασκάλα το είδε με κατεβασμένα παντελόνια», είπε ο πατέρας του 5χρονου.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.