Αγγέλου: «Συγχαρητήρια στον κόσμο μας που έκανε τόσα χιλιόμετρα»

Δημήτρης Καλαϊτζής19 Μαΐου 2024

Ο Διονύσης Αγγέλου μετά την απώλεια της ανόδου του Ηρακλή υποκλίθηκε στον κόσμο της ομάδας που έκανε τόσα χιλιόμετρα για να σταθεί στο πλευρό του συλλόγου. 

''Θέλω να δώσω συγχαρητήρια για την προσπάθεια όλης της σεζόν σε όλους όσοι ήταν στην ομάδα, τον προηγούμενο κόουτς, τους παίκτες, που έφυγαν, μέχρι όλους εμάς, που ολοκληρώσαμε την προσπάθεια.

Να πω ότι ήταν ιδιαίτερη τιμή μου να είμαι μαζί με τον αρχηγό μας, τον Ζήση Σαρικόπουλο, για τον οποίο ήταν – ίσως – το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του και αποβλήθηκε, καθώς χρεώθηκε άδικα και με μία τεχνική ποινή, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ στη διαιτησία. Συγχαίρω τον Πανιώνιο για την κατάκτηση της ανόδου και θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας, που ήρθε εδώ και μας συμπαραστάθηκε τόσο δυναμικά''.

Από την πλευρά του ο Ζήσης Σαρικόπουλος είπε: ''Είμαι περήφανος για όλον τον οργανισμό του Ηρακλή, κόσμο, παίκτες, τεχνικό και υποστηρικτικό επιτελείο. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο, νίκησε σε ένα παιχνίδι όπου κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Πράγματι, είναι πιθανό να είναι αυτό το τελευταίο παιχνίδι της καριέρας μου, αυτή τη στιγμή δεν είμαι σε θέση να το σκεφτώ οριστικά, τα συναισθήματά μου είναι ανάμικτα, καθώς ήταν μία περίεργη χρονιά για εμάς''.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.