Αγγέλου: «Προσπαθούμε να κρατηθούμε σε αγωνιστικό ρυθμό, τον χειμώνα άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας»

Metrosport Team09 Μαΐου 2024

Στο Metropolis 95,5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής του Ηρακλή στο μπάσκετ, Διονύσης Αγγέλου, και μίλησε για το επικείμενο Final-4 της Elite League, τους στόχους της ομάδας που άλλαξαν τον χειμώνα με τις μεταγραφές και την ασφάλεια που έφερε ο ερχομός του Μάνσφιλντ.

Μεταξύ άλλων όσα είπε:

Για το Final-4: «Είμαστε αρκετές ημέρες εκτός αγωνιστικής δράσης και προσπαθούμε να κρατηθούμε σε φόρμα ενόψει του Final-4. Επειδή η Ομοσπονδία έχει το πρωτάθλημα των Νεανίδων και των Εφήβων μετά το Πάσχα, δεν μπορούν να κάνουν Final-4 ταυτόχρονα. Και ο Άρης έμεινε εκτός αγωνιστικής δράσης αρκετό καιρό, μιλήσαμε με τον κόουτς Καστρίτη και θα παίξουμε φιλικό.

Πρέπει να δουλέψουμε με τέτοιο τρόπο για να καλύψουμε αυτό το κενό, γι’ αυτό κάνουμε και το φιλικό. Θέλουμε να κρατήσουμε τον ρυθμό, θα είναι διαθέσιμος ο Μαλέσεβιτς αλλά παλεύουμε να κάνει όσο το δυνατόν περισσότερες προπονήσεις. Είναι μεγάλη σημασία των αγώνων και είναι εύκολο να κρατήσεις συγκεντρωμένους τους παίκτες».

Και συνέχισε: «Έχουμε μια ομάδα έμπειρη και δεν χρειαζόταν αρκετή κατεύθυνση για την Α2, βοήθησε τα παιδιά να παίξουν πιο ελεύθερα. Ο ερχομός του Μάνσφιλντ μας έδωσε μια ασφάλεια οικονομική και διοικητική. Υπήρχε και ένα όραμα με την έλευση των 5 παικτών τον χειμώνα, άλλαξαν οι στόχοι της ομάδας και μπορέσαμε να φτάσουμε σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει».

Για την πρόκριση Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού: «Πίστευα στις ελληνικές ομάδες, ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλη ποιότητα και ήταν μεγάλη η διαφορά του με την Μακάμπι. Ο Ολυμπιακός είναι ένα παράδειγμα προς μίμηση, μια ομάδα που κρατάει τον ίδιο προπονητή, στηρίζει το ίδιο πλάνο και τους ίδιους παίκτες, έρχονται και τα αποτελέσματα. Ακολουθεί το πλάνο του κόουτς Μπαρτζώκα και πλέον οι παίκτες βρίσκονται με κλειστά μάτια. Και το ταλέντο του Παναθηναϊκού είναι αδιαμφησβήτητο. Έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στον τελικό και να δούμε έναν ελληνικό τελικό».

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.