ΑΕΛ-Πανσερραϊκός 0-1: Ο Μπετανκόρ υπέγραψε την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας

Metrosport Team26 Σεπτεμβρίου 2024

Ο Πανσερραϊκός επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στην «AEL FC Arena» για την 4η φάση του «Κυπέλλου Ελλάδας Betsson» και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο της διοργάνωσης.

Οι Σερραίοι πήραν το προβάδισμα νωρίς, μόλις στο 8ο λεπτό. Μετά από καλοζυγισμένη σέντρα του Ντέλετιτς, ο Μπετανκόρ έπιασε υπέροχη γυριστή κεφαλιά, εκτελώντας τον Σουλούκο που δεν μπορούσε να αντιδράσει για να γράψει το 1-0.

Στο 33ο λεπτό η ΑΕΛ είχε μεγάλη ευκαρία με τον Παναγιωτίδη που βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και ο Δεληγιαννίδης απομάκρυνε την τελευταία στιγμή πριν επωφεληθεί κάποιος ποδοσφαιριστής των γηπεδούχων.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Πανσερραϊκός είχε την ευκαιρία να πάρει «αέρα» δύο τερμάτων από την ωραία ατομική ενέργεια του Σαλαζάρ που πέρασε ελάχιστα άουτ.

Η ΑΕΛ έψαξε και προσπάθησε να βρει το γκολ της ισοφάρισης, έχοντας στο πρώτο μέρος έξι τελικές εκ των οποίων οι τρεις εντός εστίας.

Στο δεύτερο μέρος, η ΑΕΛ είχε την καλύτερη στιγμή της στο 69'. Ο Κρητικός έκανε το γύρισμα, ο Φατάι με γυριστό σουτ και μετά από κόντρες έστειλε την μπάλα στον Κατσίκα, ο οποίος έπεσε στη δεξιά του γωνία και απέκρουσε, παραχωρώντας κόρνερ.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες στο 80' μετά την αποβολή του Πεταυράκη με δεύτερη κίτρινη, αλλά διατήρησαν το προβάδισμα μέχρι το φινάλε.

ΑΕΛ (Αλέκος Βοσνιάδης): Σουλούκος, Στάμου, Ηλιάδης, Κοσόνου, Τριμμάτης, Γιαξής, Παναγιωτίδης (76΄Σγουρός), Ακόστα (54΄Μούργος) Παπαγεωργίου (62΄Στίνα), Κ. Μωραΐτης (62΄Φατάι), Κρητικός (76΄Παπαδόπουλος).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Χουάν Φεράντο): Κατσίκας, Καρασαλίδης, Μπέργκστρομ, Δεληγιαννίδης (76΄Βαγκέ), Πεταυράκης, Λιάσος, Στάικος (63΄Ζελέν), Τομάς( 57΄Χατζηστραβός), Ντέλετιτς, Σαλαζάρ (57΄Τέρζιτς), Μπετανκόρ (76΄Γίγκιτς).

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.