AEK: Επιστρέφει και «φουλάρει» για ΠΑΟΚ ο Χατζισαφί

Metrosport Team09 Φεβρουαρίου 2024

Ο Ματίας Αλμέδια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με ένα ακόμη «όπλο» στη φαρέτρα του, αφού όλα δείχνουν πως θα έχει στη διάθεσή του τον Εχσάν Χατζισαφί. Και αυτό γιατί ο Ιρανός επέστρεψε στις προπονήσεις και «φουλάρει» προκειμένου να δώσει λύσεις κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Μετά από έναν μήνα απουσίας λόγω των υποχρεώσεών του με την εθνική Ιράν στο Κύπελλο Ασίας, ο Ιρανός επέστρεψε στην Νέα Φιλαδέλφεια και είναι έτοιμος να ενταχθεί και πάλι στο δυναμικό του Ματίας Αλμέιδα.

Έχοντας βοηθήσει τα μέγιστα με το εθνόσημο και φτάνοντας με την Εθνική του ως τα ημιτελικά της διοργάνωσης, έχοντας καλή απόδοση, επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις της ΑΕΚ έχοντας ρυθμό, αλλά όχι υπερβολική επιβάρυνση.

Βέβαια, ο Ματίας Αλμέιδα και οι συνεργάτες του θα αξιολογήσουν την κατάστασή του, θέλοντας να τον εντάξουν άμεσα στα πλάνα της ομάδας για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Σε κάθε περίπτωση, η εμπειρία του Χατζισαφί θα βελτιώσει την εικόνα της ΑΕΚ που μπαίνει στην τελική ευθεία της σεζόν, ενώ θα «κουμπώσει» καλύτερα η αμυντική λειτουργία της ομάδας, βοηθώντας και δημιουργικά στα πλάνα του Αλμέιδα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.