ΑΕΚ: Ανακοίνωσε τον «μπομπέρ» Τζόρνταν ΜακΡέι

Metrosport Team14 Ιουλίου 2023

Μία σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ, με την απόκτηση του Τζόρνταν Μακρέι να είναι πρώτη μεγάλη κίνηση στην εποχή Πλάθα.

Η ΑΕΚ μετά την ενίσχυση του ελληνικου κορμού της, συνέχισε δυναμικά με την απόκτηση του Τζόρνταν Μακρέι, ο οποίος την περασμένη αγωνιζόταν στην Χάποελ Τελ Αβιβ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ: Η ΑΕΚ BC ανακοινώνει, ότι ο Τζόρνταν Μακρέι (Jordan McRae, 32 χρ., 1μ.95) είναι παίκτης της «Βασίλισσας»!

Ο Αμερικανός γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο σήμερα (Παρασκευή, 14/07) έως το τέλος της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024. Τζόρνταν Μακρέι καλώς όρισες!

Ο απόφοιτος του Τενεσί ήταν ο κορυφαίος σκόρερ στην G-League το 2019, αποτέλεσε μέλος των Κλίβελαντ Καβαλίερς το 2016 όταν κατέκτησαν το πρωτάθλημα, ενώ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στο Ισραήλ και την φιναλίστ του πρωταθλήματος Χάποελ Τελ Αβίβ.

Στο EuroCup (όπου αναδείχθηκε MVP σε τρεις διαφορετικές αγωνιστικές) μέτρησε 15.3 πόντους, 2.9 ριμπάουντ, 2.4 ασίστ και 1.3 κλεψίματα, ενώ στο Ισραήλ είχε 16 πόντους, 2.8 ασίστ και 2.8 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Στο NBA, εκτός από τους Καβς, ο ΜακΡέι έχει αγωνιστεί σε Φοίνιξ Σανς, Γουάσινγκτον Γουίζαρντς, Ντένβερ Νάγκετς και Ντιτρόιτ Πίστονς (συνολικά έχει 123 αγώνες).

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.