Αδαμαντίδης για Λύτρα: «Υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους»

Metrosport Team20 Ιουνίου 2024

Σε δηλώσεις που θα συζητηθούν προέβη ο Θέμης Αδαμαντίδης, αναφερόμενος στον βάναυσο ξυλοδαρμό που εξαπέλυσε ο Απόστολος Λύτρας κατά της συζύγου του. 

Μιλώντας στη «Super Κατερίνα» ο γνωστός τραγουδιστής ανέφερε ότι ο ξυλοδαρμός της Σοφίας Πολυζογοπούλου από τον ίδιο της τον σύζυγο δεν ήταν τίποτα άλλο παρά μια... «άτυχη στιγμή».

«Καταλαβαίνω όλα τα ζευγάρια που περνούν δύσκολες στιγμές. Ήταν μια άτυχη στιγμή, δεν μπορεί να μην υπάρχει αγάπη μεταξύ τους. Το αποτέλεσμα δείχνει μια υπερβολή στην εκδήλωση του πάθους. Πιστεύω ότι υπάρχει αγάπη. Ελπίζω να τελειώσει αίσια και να είναι πάλι μαζί. Όταν υπάρχει αγάπη και πάθος μπορεί να συμβούν πολλά. Μπορεί να βγεις εκτός ελέγχου και να μην το θες πραγματικά», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Ακούγοντας τις συγκεκριμένες δηλώσεις, η Κατερίνα Καινούργιου, σχολίασε ότι ντρέπεται για τα όσα άκουσε, διερωτώμενη εάν ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει αντιληφθεί τι έχει συμβεί.

 «Μισό λεπτό. Να διευκρινίσω πως ο λόγος που πήγαμε να ρωτήσουμε τον κ. Αδαμαντίδη, ήταν επειδή ήταν αντίδικοι κι εκείνος τότε υπερασπιζόταν το θύμα στη δική του υπόθεση. Από εκεί και πέρα εγώ ντρέπομαι με αυτό που άκουσα. Έχει αντιληφθεί τι έχει γίνει;», δήλωσε εμφατικά.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.