ΠΑΟΚ: Αυτές είναι οι νέες τιμές για τα παιδικά εισιτήρια

Γιώργος Καστάνης27 Σεπτεμβρίου 2024

Η διοίκηση του Δικεφάλου, μετά τα παράπονα που είχαν εκφραστεί από πολλούς φιλάθλους της ομάδας για τις τιμές που ίσχυαν για τα παιδικά εισιτήρια, αποφάσισε να τις μειώσει. Και αυτή η μείωση θα ισχύσει από το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, για παιδιά ηλικίας έως και 12 ετών.


Επί της ουσίας: Μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ένα παιδί ηλικίας έως 12 ετών για να μπει στο γήπεδο, θα έπρεπε ο γονέας του, να πληρώσει την ίδια τιμή εισιτηρίου που ίσχυε και για τον ίδιο. Εάν πλήρωνε για παράδειγμα 60 ευρώ στην θύρα 1, θα έπρεπε να δώσει το ίδιο ποσό των 60 ευρώ και για το παιδί του. Στο σύνολο, γονέας και ένα παιδί: 120 ευρώ.

Τώρα, οι τιμές αναπροσαρμόστηκαν. Ισχύουν από το τοπικό ντέρμπι με τον Άρη, νέες τιμές για τα παιδικά εισιτήρια. Για τις θύρες 1,2,3,5,6 και 8.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

“Τα παιδιά δεν μπορούν να εισέλθουν δωρεάν στο γήπεδο. Κάθε παιδί θα πρέπει να κατέχει είτε εισιτήριο διαρκείας, είτε εισιτήριο μεμονωμένου αγώνα καθώς επίσης και να συνοδεύονται από ενήλικο φίλαθλο.

Για την είσοδο των παιδιών στο γήπεδο, ο ενήλικας συνοδός θα πρέπει να κατέχει απαραίτητα οποιοδήποτε επίσημο δημόσιο έγγραφο ταυτοποίησης του παιδιού γιατί θα διενεργηθούν έλεγχοι ταυτοπροσωπίας.


Τα παιδικά μεμονωμένα εισιτήρια έχουν ηλιακό όριο τα 12 έτη, διατίθενται μόνο στις θύρες 1-2-3-5-6-8 & ο αριθμός τους είναι περιορισμένος.

Οι τιμές για το Παιδικό (<12 ετών) εισιτήριο είναι:

Θύρα 1: 30 ευρώ

Θύρες 2,3: 25 ευρώ

Θύρες 5,6: 15 ευρώ

Θύρα 8: 10 ευρώ”


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.