Ο Λανουά έχει συμφωνήσει ήδη με διαιτητές από το «πάνω ράφι» για τα επόμενα 4 ντέρμπι!

Γιώργος Μάντζιος17 Σεπτεμβρίου 2024

Ο λαός λέει πως «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν» και φαίνεται πως αυτή η παροιμία ταιριάζει «γάντι» και στην περίπτωση του Στεφάν Λανουά.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του metrosport.gr, ο Γάλλος αρχιδιαιτητής όχι μόνο έχει βρει διαιτητές, αλλά έχει συμφωνήσει και μαζί τους για τα επερχόμενα ντέρμπι, μέχρι την επόμενη διακοπή για τους αγώνες του Nations League. Πιο συγκεκριμένα έχει «κλείσει» ήδη διαιτητές από το «πάνω ράφι» (είτε ελίτ, είτε Α΄ κατηγορίας από Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Γαλλία) για τα παιχνίδια Άρης – Ολυμπιακός (21/9), ΠΑΟΚ – Άρης (29/9), ΑΕΚ – Παναθηναϊκός (29/9), Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός (6/10).

Το… παρασκήνιο πίσω από το Άρης – Ολυμπιακός

Σύμφωνα με πληροφορίες μέχρι πριν από λίγες ημέρες δεν είχε ξεκαθαρίσει αν ο διαιτητής του Άρης – Ολυμπιακός θα ήταν Έλληνας ή ξένος και αυτό έχει πολλές αναγνώσεις. Αφενός ο Άρης ζητούσε… επιτακτικά μόνο Έλληνες διαιτητές πέρυσι στα ντέρμπι, ενώ ο Ολυμπιακός επιθυμούσε ξένους. Αφετέρου πολλοί ήταν αυτοί που πίστεψαν πως ο Γάλλος αρχιδιαιτητής θα λειτουργούσε με βάση το λεγόμενο «BIG-4» που πέρυσι διεκδίκησε τον τίτλο και όχι το «BIG-5», αφήνοντας εκτός τον Άρη. Κυκλοφόρησαν μάλιστα και τα ονόματα των Παπαπέτρου και Φωτιά ως υποψηφίων για το ντέρμπι του Σαββάτου. Ωστόσο η απάντηση του Λανουά ήταν αφοπλιστική: τα παιχνίδια του Άρη με ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Παναθηναϊκό θα τα σφυρίξουν ξένοι διαιτητές.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.