Οκταμελές το διοικητικό συμβούλιο στον ΠΑΟΚ μετά την αποχώρηση Γκαγκάτση

Γιώργος Καστάνης08 Σεπτεμβρίου 2024

Είναι ένα θέμα που δεν έχει αναδειχθεί, ειδικά μετά την απόφαση του Χρυσόστομου Γκαγκάτση να διεκδικήσει την προεδρία στην ΕΠΟ, όπως και συνέβη με επιτυχία. 

Πως διαμορφώνεται το διοικητικό συμβούλιο στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ; Από πόσα άτομα αποτελείται; Επηρεάζει την λειτουργία της διοίκησης, η απόφαση του Γκαγκάτση να συνεχίσει την πορεία του, ως διοικητικός παράγοντας στην ΕΠΟ;

Η απάντηση είναι απλή: Πριν από την αποχώρηση του Γκαγκάτση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, το διοικητικό συμβούλιο ήταν εννεαμελές. Δηλαδή αποτελούνταν από τους:

Ιβάν Σαββίδη, Μάκη Γκαγκάτση, Μαρία Γκοντσαρόβα, Κυριάκο Κυριάκο, Περικλή Παπαδόπουλο, Βασίλη Χατζηαποστόλου, Άγγελο Αναστασιάδη, Δημήτρη Μουτσάκη και τον αντιπρόεδρο του ΑΣ Δημοκράτη Παπαδόπουλο.

Οι εννέα, μετά την αποχώρηση του Γκαγκάτση, έγιναν οκτώ.

Στο μεσοδιάστημα, δεν προστέθηκε κάποιος άλλος εκπρόσωπος στο διοικητικό σχήμα. Κατά συνέπεια, μπορεί να λειτουργήσει με οκτώ μέλη (συμπεριλαμβανομένου και του προέδρου Ιβάν Σαββίδη), η διοίκηση; Ασφαλώς και μπορεί.

Εάν βεβαίως αποφασίσει η ιδιοκτησία, να προσθέσει έναν ακόμη, δηλαδή να έχουμε εννεαμελές συμβούλιο και όχι οκταμελές όπως είναι αυτή τη χρονική στιγμή, τότε θα πρέπει να συγκληθεί μία έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ.

Και σε αυτήν, όποτε κι αν γίνει, να υπάρχει ως θέμα συζήτησης και η παρουσία ενός νέου μέλους στην διοίκηση. Μέχρι αυτή την στιγμή δεν έχει δημοσιοποιηθεί κάποια νέα κίνηση.



Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.