Μάκος: «Πιο τεχνίτης ο Καμαρά, ο Μεϊτέ είναι ένα κλασικό εξάρι»

Metrosport Team03 Ιουνίου 2024

Ο ΠΑΟΚ θέλει να παρουσιαστεί ενισχυμένος στα προκριματικά του Champions League και για να συμβεί αυτό, θα πρέπει να αποκτήσει τουλάχιστον ένα καλό παίκτη ακόμη στη μεσαία γραμμή.

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή “Στη Σέντρα” μίλησε ο Γρηγόρης Μάκος και μίλησε για την αναγκαιότητα της ενίσχυσης του ΠΑΟΚ στη μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Έχω πολύ δρόμο ακόμη για να ασκήσω την προπονητική. Πρώτα θα ξεκινήσω με τις ακαδημίες και ύστερα βλέπουμε.

Τώρα όσον αφορά τον Μαντί Καμαρά, έχει άλλα στοιχεία σε σύγκριση με τον Μείτέ. Πρόχειρα μου θυμίζει έναν παίκτη, σαν τον Ντιόπ που είχαμε στην ΑΕΚ. 

Ο Καμαρά είναι πιο δημιουργικός παίκτης. Ο Μεϊτέ είναι πιο κλασικό δημιουργικό χαφ. Είναι πιο δυνατός. Ο Καμαρά είναι πιο τεχνίτης. Ο ένας μπορεί να συμπληρώνει τον άλλον, σε μία πρόχειρη εικόνα, εφόσον παίξουν μαζί.

Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή, δεν είχε αποδώσει τόσο καλά ο Μεϊτέ. Ο ΠΑΟΚ δίνει δύο εκατομμύρια ευρώ στην Μπενφίκα. Δικά μου λεφτά δεν είναι…. Εμένα δεν μου πέφτει λόγος.

Τώρα, την βρώμικη δουλειά την έκανε ο Μειτέ, όσο για το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ, εφόσον συμφωνεί ο προπονητής του ΠΑΟΚ για την απόκτησή του, τότε όλα είναι καλά.

Σκέψου να δώσεις λεφτά και δεν ξέρεις τι θα περιμένεις. Είναι από τους αγαπημένους παίκτες της εξέδρας. Είναι ένα ρίσκο μηδενικό για τον ΠΑΟΚ η απόκτηση του Μειτέ.

Με τα ονόματα που μου ανέφερες, όμως λιγοστεύουν για τον Τσιγγάρα οι προοπτικές για να παίξει. Σίγουρα όμως, θα έχει ένα υπερ πλήρες κέντρο και με τον Καμαρά.

Ο ΠΑΟΚ σιγά σιγά βρήκε αυτό που του έλειπε. Και θα πάει εκεί για να έχει μία φαρέτρα γεμάτη. Θέλει να δυναμώσει κι άλλο για να έχει συνέχεια. Με αυτό το Πρωτάθλημα ξετρελαθήκαμε, φαντάσου του χρόνου τι μπορεί να γίνει.

 Η ΑΕΚ είναι δυνατή στη μεσαία γραμμή. Ο ΠΑΟΚ δυναμώνει και άλλο. Ο Ολυμπιακός επίσης θα είναι ισχυρός, γιατί θα μπορέσει να φέρει παίκτες από το εξωτερικό μετά την κατάκτηση του Conference League. Έχει έναν προπονητή, που τους έχει στρώσει.

Μακάρι και του χρόνου, να το χαρούμε όλοι μας.

Όσο για το πτυχίο της προπονητικής, διαβάζω μεν, αλλά ήρθε πρόωρα το καλοκαιράκι. Οι δάσκαλοι είναι και από την Βόρεια Ελλάδα και πρέπει να διαβάζουμε πολύ”.





Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.