Μαυρέας: «Πέτυχε έναν άθλο ο Λουτσέσκου»

Metrosport Team28 Μαΐου 2024

Ο βετεράνος άσος του Δικεφάλου, ο Αντώνης Μαυρέας, από την Καλαμάτα όπου ζει εδώ και χρόνια, μίλησε στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη σέντρα» για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά: «Ποτέ δεν κρυβόμουν, είμαι ειλικρινής και το γνωρίζετε. Χάρηκα με την ψυχή μου την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος ο ΠΑΟΚ αμφισβητήθηκε πολύ έντονα, ακόμη και από δικούς του φιλάθλους. Ήταν λάθος. Δεν είχαν υπομονή. Και διαψεύστηκαν. Πάντα έλεγα ότι πρέπει να έχουμε υπομονή.

Τώρα με το χέρι στην καρδιά, δεν θα μπορούσα ποτέ να βγω δημόσια και να κατηγορήσω τους παίκτες και τον προπονητή, ακόμη κι όταν κατά την διάρκεια της σεζόν, η πορεία της ομάδας δεν ήταν καλή. Πρέπει να έχουμε υπομονή. Και πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Ανέκαθεν πίστευα και πιστεύω στον άνθρωπο Λουτσέσκου και στον προπονητή Λουτσέσκου. Πιστεύω ότι με την πορεία της ομάδας, δικαιώθηκε ο προπονητής.

Πράγματι οι ποιοτικοί παίκτες μπορούν να κάνουν την διαφορά. Είναι όμως σημαντικό και ο προπονητής να κάνει καλή δουλειά. Και αυτή την στιγμή, η διαπίστωση είναι πως ο προπονητής κάνει καλή δουλειά. Είχε την υπομονή, μπόρεσε να διαχειριστεί πρόσωπα και καταστάσεις και πέτυχε έναν άθλο.

Η διαπίστωση είναι πως στα δέκα τελευταία χρόνια, ο ΠΑΟΚ κάθε χρόνο διεκδικεί έναν τίτλο. Εμείς πιστεύουμε πάντα στον ΠΑΟΚ. Έβλεπα μία ομάδα να χαίρεται να παίζει ποδόσφαιρο. Είναι πολύ σημαντικό βέβαια για τον ΠΑΟΚ το γεγονός ότι βγάζει νέους παίκτες. Κάνουν εξαιρετική δουλειά τα μέλη του σκάουτινγκ και ο Πουρλιοτόπουλος που έκανε όλη την δουλειά. Ειλικρινά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την προσπάθεια που έκαναν και εξακολουθούν να κάνουν».











Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.