ΠΑΟΚ: Αποφάσεις για το ταξίδι και τις προπονήσεις στην Κροατία

Metrosport Team01 Μαρτίου 2024

Το μυαλό όλων των ανθρώπων του ΠΑΟΚ είναι στο πολύ σημαντικό ματς με τη Λαμία την προσεχή Κυριακή (3/3, 19:30) και αμέσως μετά θα στρέψουν το ενδιαφέρον τους στον αγώνα με την Ντιναμό στο Ζάγκρεμπ. Ηδη όμως πάρθηκαν οι σχετικές αποφάσεις τόσο για το ταξίδι όσο και για τις προπονήσεις.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα κάνει προπόνηση στο Μάκσιμιρ την παραμονή του αγώνα αλλά αυτή θα γίνει επί ελληνικού εδάφους. Η αποστολή αφού προπονηθεί την Τετάρτη νωρίς το μεσημέρι θα πετάξει με τσάρτερ για την κροατική πρωτεύουσα. Παραμονή του αγώνα θα βρεθεί στο γήπεδο ο Λουτσέσκου μαζί με έναν ποδοσφαιριστή για την συνέντευξη Τύπου. Μετά το τέλος του αγώνα που θυμίζουμε πως αρχίζει την Πέμπτη (7/3) στις 22:00, η ομάδα θα παραμείνει στην Κροατία και θα ταξιδέψει νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής (8/3) για τη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε πως την Δευτέρα που μας έρχεται, θα γίνει η κλήρωση των πλέι οφ και ο ΠΑΟΚ θα γνωρίζει ποια ομάδα θα πρέπει να αντιμετωπίσει την πρώτη αγωνιστική του μίνι Πρωταθλήματος και ανάμεσα στα δυο ματς με την Ντιναμό. Τα δεδομένα είναι δυο: θα είναι γηπεδούχος στην πρεμιέρα των πλέι οφ και δεν θα παίξει με τον Ολυμπιακό αφού και αυτός παίζει στο Conference και έχει αποφασιστεί και αυτός να διευκολυνθεί παίζοντας το πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ανάμεσα στα δυο παιχνίδια με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΪΡΗΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΩΤΟΣ

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.