Τουλάχιστον ας είναι ποιοτικοί αυτοί που θα έρθουν

Κώστας Πετρωτός07 Ιουλίου 2023

Δεν υπάρχει κάτι άλλο να γραφτεί για την καθυστέρηση στα μεταγραφικά του ΠΑΟΚ.

 Ειδικά από την στιγμή που δείχνει να χαλά και η υπόθεση του Αλί Σαμάτα και ενώ φτάνουμε προς το τέλος της πρώτης εβδομάδας του βασικού σταδίου προετοιμασίας, την ώρα που ούτε χαφ έχει εμφανιστεί στο Τέχελεν, είναι αυτονόητο ότι ο Δικέφαλος έχει βγει εκτός του αρχικού προγραμματισμού του για τα μεταγραφικά που ο Ραζβάν Λουτσέσκου ήθελε να έχει τέσσερις παίκτες (εξτρέμ και αριστερό μπακ οι άλλοι δύο) από την πρώτη μέρα παραμονής στην Ολλανδία για να δουλέψει μαζί τους.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ΠΑΟΚ δεν περιμένει εξελίξεις μέχρι το Σαββατοκύριακο, οπότε αυτό που είναι λογικό πλέον να ειπωθεί αφορά στην ποιότητα των μεταγραφών. Αφού ο ΠΑΟΚ δεν τα πάει καλά με τον χρόνο υλοποίησης των κινήσεων ενίσχυσης, τουλάχιστον ας τα πάει καλά στο θέμα της ευστοχίας στην επιλογή.

Είναι υποχρεωτικό οι παίκτες που θα έρθουν, δύο, τρεις,… επτά, όσοι κι αν είναι να δώσουν ο καθένας πολύ περισσότερα από αυτά που παίρνει από τους προκατόχους τους ή τους υπάρχοντες ο ΠΑΟΚ. Δεν χωρά λάθος στις επιλογές παικτών γιατί τότε ούτε η καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταγραφών θα συνοδεύεται από ένα «χαλάλι».

Προς το παρόν, ο ΠΑΟΚ παίρνει ως οργανισμός το ρίσκο να μην είσαι όσο έτοιμος θα ήθελε για τα πρώτα παιχνίδια των προκριματικών του Conference League και ας ελπίσουμε αυτό να μην στοιχίσει κόντρα στην Μπεϊτάρ. Οι μνήμες από τα ματς με την Λέφσκι είναι νωπές ακόμη και σίγουρα είναι αυτές που κρατούν τους πάντες σε απόλυτη εγρήγορση.

Αυτή είναι και η τελική σκέψη για τη μεταγραφική περιπέτεια-γιατί αυτό ακριβώς είναι, ας μην κρυβόμαστε-που βιώνει φέτος ο ΠΑΟΚ. Ας προσπαθήσουν όλοι μέσα στο δύσκολο τοπίο που διαμορφώνεται, να έχουν ουσία στις κινήσεις τους, να βοηθήσουν να ανέβει η ποιότητα του ρόστερ με το τέλος του καλοκαιριού.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.