Μπάσκετ: Έκλεισε χορηγία φανέλας ο Άρης

Στέλιος Παρθενάκης03 Νοεμβρίου 2022

Σπουδαία εξέλιξη για την ομάδα του μπασκετικού Άρη, που έκλεισε σπουδαία συμφωνία για τις φανέλες της ομάδας, με το ποσό της συμφωνίας να ξεπερνά τις 100.000 ευρώ. Παρόλο που εμπλέκονταν και άλλη KAE και όλα έδειχναν πως η υπόθεση θα ξεκαθάριζε το βράδυ, τελικά η συμφωνία έκλεισε.

Γεγονός αποτελεί πλέον η συμφωνία του Άρη με γνωστή εταιρία για την φανέλα των Θεσσαλονικιών. Οι «κιτρινόμαυροι» κατάφεραν να εξασφαλίσουν χορηγία από μεγάλη επιχείρηση. Μια συμφωνία που έκλεισε άμεσα από την εταιρεία που θα παραχωρήσει τα χρήματα.
Ο Άρης κατάφερε να φέρει εις πέρας το μεγάλο στοίχημα, σε ότι αφορά τη συμφωνία για τον κεντρικό χορηγό.“Η Κ.Α.Ε ΑΡΗΣ, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ΟΜΙΛΟ ΤΟΥΡΝΙΚΙΩΤΗ, αποκλειστικό Εισαγωγέα των αντλιών θερμότητας και συστημάτων κεντρικού κλιματισμού VRF της MIDEA", αναφέρεται σχετικά. 
Παράλληλα, στον Άρη είναι έτοιμοι να κλείσουν σύντομα και χορηγία για το όνομα με κάποιες άλλες μικρότερες εταιρίες, με το συνολικό ποσό να φτάνει τα 200 χιλιάδες σύνολο. Τα έσοδα της ομάδας , θα αυξηθούν περαιτέρω, αν συνυπολογίσει κανείς τα εισιτήρια διαρκείας και τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.