17χρονοι επιτέθηκαν με φαλτσέτα σε 12χρονο!

Metrosport Team25 Σεπτεμβρίου 2024

Κάθε μέτρο έχει χαθεί στην ελληνική κοινωνία σε ό,τι αφορά στα κρούσματα βίας μεταξύ ανηλίκων, τα οποία, αντί να μειώνονται, αυξάνονται καθημερινά. Πολλά τα συμβάντα αγριότητας μεταξύ παιδιών για το... τίποτα.

Ένα ακόμη συμβάν σημειώθηκε στην Ερμιόνη, όταν ανήλικοι επιτέθηκε σε 12χρονο στην αυλή σχολείου. Οι δράστες κρατούσαν φαλτσέτα και στόχος τους;

Να ξυρίσουν τον 12χρονο!

Δεν μπορεί να γίνονται όλα αυτά, αλλά -ναι- γίνονται όλα αυτά τα καθημερινά περιστατικά και όλοι αναρωτούνται ποιος θα τα σταματήσει...

Απάντηση, αγνοείται.

Δράστες στην επίθεση ήταν δύο 17χρονοι, οι οποίοι επιτέθηκαν στον 12χρονο στη διάρκεια διαλείμματος, καθώς γυμνάσιο και λύκειο έχουν κοινή αυλή.

 Ο μαθητής της πρώτης τάξης του Γυμνασίου, την ώρα που έκανε διάλειμμα, πήγε προς το κυλικείο και εκεί συνάντησε δύο 17χρονους, οι οποίοι στην αρχή των απείλησαν με φαλτσέτα, την οποία κρατούσε ο ένας από τους δύο και στη συνέχεια του ξύρισαν το μουστάκι, αφού του έκλεψαν το ποσό των 2 ευρώ που είχε στην τσέπη. Τα δύο αγόρια επέστρεψαν στο Λύκειο μετά το χτύπημα του κουδουνιού.

 Ο 12χρονος όταν πήγε στο σπίτι του ανέφερε το περιστατικό στους γονείς του, οι οποίοι έκαναν καταγγελία. Οι αρχές συνέλαβαν τόσο τους δύο δράστες όσο και τους γονείς αυτών για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.


Ακολουθήστε τη σελίδα του metrosport.gr και στο google news

Μπείτε στην παρέα μας στο instagram

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook

Εγγραφείτε στο κανάλι του metrosport.gr και του Metropolis 95.5 στο youtube


Προτείνουμε
This page might use cookies if your analytics vendor requires them.