Όχι ότι οι εκρήξεις του γνωστού δημοσιογράφου είναι σπάνιες, αλλά έχει ενδιαφέρον η σειρά των γεγονότων όπως παρουσιάστηκαν στο χθεσινό επεισόδιο του «Ράδιο Αρβύλα».
Στην αρχή, η δημοφιλής τηλεοπτική παρέα έδειξε ένα βίντεο με τον Στέφανο Χίο να λέει ότι στεναχωριέται πάρα πολύ όταν ακούει συνανθρώπους μας να βρίζουν συνάνθρωπούς μας! «Δηλαδή που έχουμε φτάσει ας πούμε», είπε χαρακτηριστικά!
Στη συνέχεια του βίντεο, ο Στέφανος Χίος κάνει παρέμβαση σε εκπομπή και ο πρώην πρύτανης του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, Νίκος Μαρκάτος, είπε «κόψ'τον».
Αργότερα, τηλεθεατής επικοινώνησε με τον Χίο και «έδωσε» τον καθηγητή, αφού ο ίδιος δεν είχε αντιληφθεί την ατάκα του τελευταίου.
Φυσικά ο Στέφανος Χίος δεν το άφησε να πέσει κάτω, πήρε τηλέφωνο ζωντανά τον Νίκο Μαρκάτο και του ζήτησε το λόγο!
Η συνέχεια είναι απλά επική!