Για άλλη μια φορά ο κόσμος στους δρόμους για την απονομή Δικαιοσύνης στην πολύνεκρη τραγωδία των Τεμπών...
Μετά τις ιστορικές και μεγαλειώδεις πορείες της περασμένης Παρασκευής (28/2) οι πολίτες βγαίνουν ξανά μαζικά στους δρόμους σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και 14 ακόμη μεγάλες πόλεις της Ελλάδας.
Νέα συλλαλητήρια σήμερα (5/3) σε όλη την Ελλάδα, σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας… Πότε και που θα γίνουν;
Την ώρα (19:00) που σήμερα (5/3) μέσα στη Βουλή θα διεξάγεται η προ ημερησίας διάταξης συζήτηση για τα Τέμπη, έχουν προγραμματιστεί συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας, μετά τις μεγαλειώδεις διαδηλώσεις της περασμένης Παρασκευής.
Στην Αθήνα η συγκέντρωση έχει προγραμματιστεί για τις 19:00 στο Σύνταγμα. Στη Θεσσαλονίκη την ίδια ώρα (19:00) στο Άγαλμα Βενιζέλου.
Στην Πάτρα η συγκέντρωση θα γίνει στις 19:00 στην Πλατεία Γεωργίου, ενώ στη Λάρισα επίσης στις 19:00 στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην Τρίπολη, θα ξεκινήσει στις 19:00, στην πλατεία Πετρινού.
Στην Καλαμάτα, θα γίνει στις 19:00, στην κεντρική πλατεία της πόλης.
Στην Κόρινθο, στις 18:30 μπροστά από την Εθνική Τράπεζα.
Στο Ναύπλιο, στις 18:30 το απόγευμα, στην πλατεία Δημαρχείου.
Στη Σπάρτη, στις 19:00 το απόγευμα, στην Κεντρική Πλατεία.
Στην Αθήνα, στις 18:30 ώρα υπάρχει μια προσυγκέντρωση από την Ομοσπονδία Γονέων Αττικής, η οποία καλεί σε συγκέντρωση στους Στύλους του Ολυμπίου Διός, προκειμένου να πάει συντεταγμένα και μαζικά στο συλλαλητήριο του Συντάγματος 7 η ώρα το απόγευμα.
Σύλλογοι, σωματεία, Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Ενώσεις, καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις, όπου θα συμμετάσχουν φοιτητικοί και μαθητικοί σύλλογοι, ενώ υπάρχει κάλεσμα και από πολιτικά κόμματα.
Θεσσαλονίκη: Κλείνει ο σταθμός του Μετρό στον ΟΣΕ
Λόγω της συγκέντρωσης στη Θεσσαλονίκη για την απόδοση Δικαιοσύνης στην τραγωδία των Τεμπών, θα κλείσει σήμερα (5/3) το απόγευμα ο σταθμός του Μετρό Θεσσαλονίκης «Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός».
Ο σταθμός θα κλείσει από τις 18:00 και θα λειτουργήσει κατόπιν νεότερης ενημέρωσης, όπως σημειώνει η σχετική ανακοίνωση:
«Θα θέλαμε να πληροφορήσουμε το επιβατικό κοινό ότι, κατόπιν εντολής των αστυνομικών αρχών, την Τετάρτη 5/3 από τις 18:00, ο σταθμός “Νέος Σιδηροδρομικός Σταθμός” θα παραμείνει κλειστός και θα επαναλειτουργήσει κατόπιν νεότερης ενημέρωσης. H λειτουργία στους υπόλοιπους σταθμούς θα διεξάγεται κανονικά».