Μετά τον ΠΑΟΚ, η Στεάουα θα βρει στον δρόμο της τη Λυών για τους «16» του Europa League. Ο κόσμος δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον για την αγορά ενός εισιτηρίου, ωστόσο, αποδείχθηκε ότι αυτό δεν ήταν τόσο εύκολη υπόθεση, γιατί η ιστοσελίδα του ρουμάνικου κλαμπ δέχθηκε επίθεση από χάκερς!
«Δυστυχώς, η ιστοσελίδα βρίσκεται επί του παρόντος υπό κυβερνοεπίθεση DDoS (Distributed Denial of Service). Πρόκειται για ένα είδος επίθεσης στην οποία ένας μεγάλος αριθμός εκτεθειμένων συσκευών («botnet») χρησιμοποιείται για την υπερφόρτιση ενός διακομιστή, ενός δικτύου ή μίας online υπηρεσίας, καθιστώντας το απρόσιτο στους νόμιμους χρήστες.
Οι συνάδελφοί μας στο τμήμα εισιτηρίων ανακαλύπτουν και μπλοκάρουν αυτές τις επιθέσεις σε πραγματικό χρόνο, σε μια προσπάθεια να ξεμπλοκάρουν την κατάσταση. Αυτή τη στιγμή, έχουμε πάνω από 10.000 χρήστες συνδεδεμένους και πάνω από 200 επιθέσεις DDoS που έχουν εντοπιστεί και αφανιστεί. Ελπίζουμε ότι η κατάσταση θα επιλυθεί σύντομα. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση!», ανέφερε η Στεάουα στην ανακοίνωσή της.