Σε μια κατάμεστη αίθουσα στο δημοτικό θέατρο «Σταύρος Κουγιουμτζής» έγινε η κοπή της πίτας του Απόλλωνα Καλαμαριάς.
Παραβρέθηκαν ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας και των ακαδημιών όλων των τμημάτων του συλλόγου. Ακόμη η διοίκηση, οι Κωνσταντίνος Γκιουλέκας, Διαμαντής Γκολιδάκης, Θόδωρος Καράογλου, η δημοτική αρχή (η δήμαρχος Χρύσα Αράπογλου και μέλη όλων των παρατάξεων), εκπρόσωπος του δήμου Θεσσαλονίκης αλλά και εκπρόσωποι συλλόγων της Καλαμαριάς, το Club Rossoneri, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, γονείς και φίλοι του Απόλλωνα, ενώ την εκδήλωση παρουσίασε ο Ν. Πετρουλάκης. Το φλουρί κέρδισε ο Βασίλης Τραιανόπουλος που εκπροσωπούσε τους παλαίμαχους του Απόλλωνα.
Ο πρόεδρος του Απόλλωνα Φώτης Μπαλτίδης όπως είπε «η ομάδα θα οργανωθεί ακόμη περισσότερο τη νέα χρονιά ώστε να πετύχει την άνοδο και σύντομα να βρεθεί στη Super League 1».
Οσον αφορά τον αγώνα κυπέλλου της Τετάρτης έγινε κάλεσμα στον κόσμο να παραβρεθεί στο γήπεδο της Τούμπας.
Ο Φώτης Μπαλτίδης δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά τους στον σύλλογο.
Όπως ειπώθηκε εξάλλου στην εκδήλωση επιπλέον κίνητρο θα είναι για τους ποδοσφαιριστές να κατακτήσουν το τρόπαιο ώστε αυτόματα να πάρουν μέρος στο νέο Κύπελλο Ελλάδας.