Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά οι «ασπρόμαυροι» πιτσιρικάδες του ΠΑΟΚ έζησαν τη χαρά της κατάκτησης του πρωταθλήματος, πανηγυρίζοντας για αυτό το σπουδαίο επίτευγμα στην τελευταία αγωνιστική της Super League K17. Πιο συγκεκριμένα, ο Δικέφαλος του Βορρά αρκέστηκε στο βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Παναιτωλικό, αφού η διαφορά με τον δεύτερο Ολυμπιακό ήταν μεγάλη.
Η ανάρτηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την επιτυχία της Κ17 ήρθε λίγο μετά το τέλος του αγώνα...
Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους φιλοξενούμενους να αιφνιδιάζουν τους γηπεδούχους. Μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Φερεκίδης εκμεταλλεύτηκε μια γρήγορη κούρσα από τα δεξιά και έδωσε την ασίστ στον Γκοντζάι, ο οποίος με ψυχραιμία έβαλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το προβάδισμα στον Παναιτωλικό με 0-1.
Το πρώτο μέρος βρήκε τον ΠΑΟΚ σε αναζήτηση της ισοφάρισης. Παρά την πίεση του Παναιτωλικού, οι παίκτες του Δικέφαλου κατάφεραν να βρουν την ισορροπία τους και να ισοφαρίσουν στο 23ο λεπτό. Ο Γκιόκα απέφυγε ωραία τον αμυντικό και έδωσε έτοιμο γκολ στον Σούβλατζη, ο οποίος δεν δυσκολεύτηκε να σκοράρει και να φέρει το παιχνίδι στο 1-1.
Η τελευταία μεγάλη ευκαιρία ήρθε στο 89ο λεπτό, όταν ο Ματέρα σούταρε δυνατά και η μπάλα χτύπησε το οριζόντιο δοκάρι, στερώντας του το γκολ.
Παρά τις πιέσεις στο τελευταίο λεπτό, το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος, και ο ΠΑΟΚ πανηγύρισε την κατάκτηση του δεύτερου συνεχόμενου τίτλου του στo πρωτάθλημα της Κ17.