Ο ΠΑΟΚ, έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον Σέρβο Ντέλιτς, νίκησε την Βουλιαγμένη με 10-8, στο Ποσειδώνιο Κολυμβητήριο, και έκανε «άλμα» για την 4αδα.
Οι ασπρόμαυροι προηγηθήκαν με τον Ντέλιτς, αλλά οι φιλοξενούμενοι με γκολ των Ούμποβιτς και Καλογερόπουλου έκαναν την ανατροπή (1-2), με τον Σέρβο του Δικεφάλου να ισοφαρίζει (2-2).
Οι εναλλαγές στο σκορ ήταν συνεχείς, με τον ΠΑΟΚ να κάνει το 6-4 με γκολ του Χρυσοσπάθη, αλλά η Βουλιαγμένη ισοφάρισε σε 6-6, με το τέλος του ημιχρόνου.
Ο Ντέλιτς έβαλε μπροστά ξανά τον ΠΑΟΚ με δύο γκολ διαφορά (8-6), με τον Δικέφαλο να ξεφεύγει και στο +3 (9-6). Ο Ούμποβιτς μείωσε για τη Βουλιαγμένη (9-7) στο τέλος της τρίτης περιόδου.
Tο πέναλτι του Καλογερόπουλου έφερε σε απόσταση αναπνοής το ματς (9-8), αλλά ο Μπιτσάκος έκανε το 10-8 για τον ΠΑΟΚ, δίνοντας τη νίκη στην ομάδα του.
Ο ΠΑΟΚ με αυτή τη νίκη έφτασε τους 36 βαθμούς, με τη Βουλιαγμένη να παραμένει στους 39. Την επόμενη αγωνιστική ο Δικέφαλος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Υδραϊκό, ενώ η Βουλιαγμένη υποδέχεται τον Απόλλων Σμύρνης.