Την πρότελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους πραγματοποίησε σήμερα (14/4) στο PAOK Sports Arena ο μπασκετικός ΠΑΟΚ, πριν την αυριανή (15/4) αναχώρηση με πτήση τσάρτερ για τη Βιτόρια με φόντο τον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup με την Μπιλμπάο. Ο Μάσιμο Καντσελιέρι έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.
Όπως αναφέρει το report της ΚΑΕ ΠΑΟΚ:«Μία ακόμη προπόνηση και φύγαμε για Ισπανία…
Προσηλωμένοι στο μεγάλο στόχο και με το μυαλό μόνο στον πρώτο τελικό του FIBA Europe Cup οι παίκτες του ΠΑΟΚ mateco συνέχισαν την προετοιμασία τους σήμερα στο PAOK Sports Arena. Υπό τις οδηγίες του coach Massimo Cancellieri, το πρόγραμμα της ομάδας ξεκίνησε με την ανάλυση του αντιπάλου με τη χρήση βίντεο και συνεχίστηκε με ασκήσεις στο γυμναστήριο και προπόνηση με έμφαση στην τακτική.
Ο Ιταλός προπονητής έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και θα ολοκληρώσει την επί Ελληνικού εδάφους προετοιμασία της ομάδας με την πρωινή προπόνηση της Τρίτης (15/4) στη Θεσσαλονίκη.
Η αποστολή του ΠΑΟΚ mateco στην οποία θα συμμετέχουν και οι 14 παίκτες της ομάδας, είναι προγραμματισμένο να αναχωρήσει στις 15:00 την Τρίτη, με πτήση τσάρτερ, η οποία θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Βιτόρια, της πόλης όπου ο ΠΑΟΚ, πριν από 29 χρόνια είχε αγωνιστεί για τελευταία φορά σε ένα Ευρωπαϊκό τελικό.
Το πρωί της Τετάρτης (16/4), η ομάδα του ΠΑΟΚ mateco θα πάρει μία πρώτη γεύση από την Bilbao Arena, το γήπεδο όπου το ίδιο βράδυ θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος τελικός του FIBA Europe Cup, απέναντι στη Surne Bilbao Basket».
Τα νέα σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ mateco και το πρόγραμμα της αυριανής ημέρας με προπόνηση και αναχώρηση για Ισπανία…https://t.co/GRq3VORwaX