Ο έμπειρος νομικός, Στέργιος Γιαλάογλου, ο οποίος έχει συνεργαστεί με τον Ιβάν Σαββίδη στην υπόθεση της ΣΕΚΑΠ, μίλησε στο Metropolis 95.5 και συνέστησε ψυχραιμία.
«Η πόλη έχει πέσει σε βαριά κατάθλιψη. Πρωταγωνιστικό ρόλο έχει και δικαίως ο ΠΑΟΚ, αλλά αν και εμπλέκεται και η Ξάνθη δεν ασχολείται κανείς μαζί της. Ισως μας θεωρούν τελειωμένους και αυτό είναι που μας στεναχωρεί περισσότερο» είπε αρχικά και συνέχισε:
«Το χειρότερο είναι ότι μας έχουν δικάσει ήδη. Μας έχει πιάσει πανικός ενώ είμαστε ακόμη στην αρχή. Δεν είναι ισάξια η εξέλιξη στην υπόθεση με τις διαστάσεις που έχει πάρει. Θεωρώ δεν υπάρχει πρόβλημα, και στον δικό μου κύκλο λέω να μην ανησυχούν. Οι δύο ομάδες θα δικαιωθούν, ξαναλέω, δεν υπάρχει λόγος για πανικός».
Για τις δηλώσεις της κ. Μαρούπα ότι πήγε στην Ξάνθη για δύο-τρεις μέρες και κατάλαβε ότι η Ξάνθη ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη υπογράμμισε: «Εγώ θλίβομαι που ακούω αυτή την κουβέντα. Αυτό που είπε θα έπρεπε να το ξέρουμε και εμείς που ζούμε εδώ, όχι να το κατάλαβει κάποιος από ένα τριήμερο αναψυχής. Εγώ πηγαίνω στο γήπεδο από τότε που ήταν ΑΟΞ. Για εμάς υπάρχει ο κ. Πανόπουλος, χωρίς καμία διαφοροποίηση, ούτε στους ανθρώπους που συνεργάζονται μαζί τους».
Σημείωσε ότι: «Μας ξενίζει πολύ αυτή η εξέλιξη, να μιλάνε όλοι και να μην ρωτάει κανείς εμάς, είναι απίστευτο. Είχα συνεργαστεί δύο χρόνια με την ΣΕΚΑΠ, γνωρίζω και την σοβαρότητα και πάνω απ' όλα το επιχειρηματικό ένστικτο του κ. Σαββίδη, το οποίο είναι απίστευτο. Ούτε για τον κ. Σαββίδη, ούτε για τον κ. Πανόπουλο, που ανταποκρίνεται σε όλα και δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν μπορώ να δεχθώ ότι έγιναν παιχνιδάκι στα χέρια κάποιων άλλων».
Κατέληξε λέγοντας: «Στον τομέα της επικοινωνίας το έχουν χάσει, να το δεχθώ, αλλά δεν θα πρέπει να είναι αυτό το πρώτο ζήτημα. Η ουσία είναι το θέμα. Το ζήτημα για εμάς δεν υπάρχει, πρέπει να είμαστε όλοι βαριά εξαπατημένοι για να έγινε κάτι και να μην το πήρε κανείς χαμπάρι.
Νηφάλια σκέψη χρειαζόταν μόνο από κάποια νομικά μυαλά. Δεν υπάρχει λόγος για πανικό, δίνουμε αξία σε πρόσωπα όπως την κ. Μαρούπα. Ας μας εξηγήσουν πρώτα γιατί τα επτά μέλη έγιναν πέντε και γιατί υπάρχει διάσταση στις απόψεις τους».